Δ Συμβ Πύλης 10-20-2016

Sakis 8ος 2008 copy Του Σάκη Γιώτα

Ο συμψηφισμός μισθωμάτων για τη «Χοιροφάρμ» στα σφαγεία Πύλης, μονοπώλησε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, στις διεργασίες του αποψινού Δημ. Συμβουλίου Πύλης.

Οι διάλογοι που διημείφθησαν, για το συγκεκριμένο θέμα, ήταν κυρίως μεταξύ του Κου Τόλια, ως αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου και του Κου Παναγιώτου από την πλευρά της μείζονος αντιπολίτευσης, απουσία του Δημάρχου Κου Μαράβα, ο οποίος αποχώρησε (οικειοθελώς) και όπως προβλέπει ο κανονισμός.

Εν ολίγοις ο κος Τόλιας είπε ότι:  «η συγγένεια του Δημάρχου με εκπρόσωπο της μισθώτριας εταιρείας δεν θα πρέπει να αποτελέσει επιχείρημα για ο,τιδήποτε & οποιονδήποτε, ώστε ο συμψηφισμός μισθωμάτων να μην περάσει από το Δημ. Συμβούλιο».

Παναγιώτου:«Δεν μπορεί αυτή η Δημ. Αρχή & το παρόν Δημοτικό Συμβούλιο να υπερψηφίσουν τον  συμψηφισμό μισθωμάτων για εργασίες μεταγενέστερες του συμφωνητικού μίσθωσης, ενώ θα λέγαμε ΝΑΙ σε προγενέστερες & πιστοποιημένες από την Τεχνική Υπηρεσία. Σε κάθε άλλη περίπτωση λογίζεται ως οικονομικό σκάνδαλο.»

Για το θέμα του Ηδρ/κού στη Μεσοχώρα προς απάντηση στη μείζονα αντιπολίτευση ο Δήμαρχος τόνισε ότι: «Λέμε «ΝΑΙ» στο φράγμα, προταιρεότητα όμως έχει ο οικισμός & οι αποζημιώσεις των κατοίκων.»

Δ Συμβ Πύλης Γενικό πλάνο copy

Για το θέμα που δημιουργήθηκε σχετικά με τη δημοπράτηση καταστήματος στο Μυρόφυλλο, υποσχέθηκε λύση έως την επόμενη σύγκληση του Δημ. Συμβουλίου.

Από το σύνολο των θεμάτων(16), που συζητήθηκαν κατά την 2η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πύλης της 10-2-2016, τα 14 εξ αυτών ψηφίστηκαν ομόφωνα, ενώ δύο κατά πλειοψηφία. Το πρώτο αφορούσε στην…

«Αποτίμηση εκτελεσθεισών εργασιών στα δημοτικά σφαγεία Πύλης από τη μισθώτρια εταιρεία ΧΟΙΡΟΦΑΡΜ ΜΟΝ. ΕΠΕ – συμψηφισμός μισθωμάτων» & το δεύτερο στην «Υπογραφή σύμβασης ανάθεσης των υπηρεσιών Βελτίωσης (Αναβαθμίσεων) – Συντήρησης – υποστήριξης των Εφαρμογών Λογισμικού των Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών για το έτος 2016.»

 

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Την Δευτέρα του Πάσχα, η «Γιορτή Αγάπης», από τον Σύλλογο Γυναικών Αγ. Βησσαρίωνα

Ο Σύλλογος Γυναικών Αγίου Βησσαρίωνα ΄ΤΟ ΔΟΥΣΙΚΟ¨ σας προσκαλεί στη ¨ΓΙΟΡΤΗ ΑΓΑΠΗΣ ¨ τη Δε…