dimaras-copy

«Μάς φτάσανε εδώ, δεν είχαμε άλλες επιλογές… Η άλλη επιλογή ήταν η κατάρρευση και να πεινάσει ο κόσμος»

«O πρωθυπουργός και η κυβέρνηση ήταν άπειροι σε πολλά ζητήματα», παραδέχτηκε την Τετάρτη ο Γιώργος Δημαράς, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM.

Ο κ. Δημαράς τόνισε όσον αφορά το θέμα της ΕΥΔΑΠ, πως δεν υπήρχαν άλλες επιλογές και η έτερη επιλογή ήταν η κατάρρευση και η πείνα. Όσον αφορά το απο δω και στο εξής, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως αυτό που επιθυμεί είναι η πάταξη της διαπλοκής.

«Μάς φτάσανε εδώ, δεν είχαμε άλλες επιλογές… Η άλλη επιλογή ήταν η κατάρρευση και να πεινάσει ο κόσμος. Κάναμε χοντρούς συμβιβασμούς, αλλά είναι άλλης τάξεως το λιμάνι και το τραίνο, άλλης τάξεως το νερό που πίνουμε» τόνισε.

«Εμείς αυτό θέλαμε να διασφαλίσουμε, και την ποιότητα και την τιμή του νερού για να μπορεί να το έχει ο κάθε πολίτης» πρόσθεσε ο προερχόμενος από τους Οικολόγους Πράσινους βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Εγώ κρίνω την κυβέρνηση, την στηρίζω, αλλά με κριτική. Δεν υποτάσσομαι, ‘ό,τι θέλει ο κάθε υπουργός, εγώ το ψηφίζω'» τόνισε, στον απόηχο των συζητήσεων που είχε την Τρίτη στο Μαξίμου με τον κ. Τσίπρα, με τον επίσης προερχόμενο από τους Οικολόγους αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος κ. Τσιρώνη ώστε οι δύο άνδρες να πειστούν να ψηφίσουν τα προαπαιτούμενα.

Πηγή: skai.gr

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Κ. Αγοραστός: Πάμε μαζί να κάνουμε την Θεσσαλία τον τόπο που θέλουμε. Έχω καταλάβει τι πρέπει να αλλάξω(βίντεο)

Με μήνυμα προς όλες τις Θεσσαλές και όλους τους Θεσσαλούς ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας και ε…