opop 1 copy

Ο Ορειβατικός Περιηγητικός Όμιλος Πύλης (Ο.Π.Ο.Π.), ο Σύλλογος Ορειβασίας Χιονοδρομίας Τρικάλων (Σ.Ο.Χ.Τ.) και η Ορειβατική Λέσχη Καλαμπάκας (Ο.Λ.Κ.), τηρώντας την περσινή τους υπόσχεση,  διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία τους Δεύτερους Διασυλλογικούς Αγώνες Παιδικής Αναρρίχησης.

Στην πραγματικότητα η σύλληψη της ιδέας είχε ξεκινήσει πολύ πριν. Με την λήξη του πρώτου αγώνα τον Ιούνιο του 2015 αρχίσανε οι σκέψεις για την δημιουργία μίας εκδήλωσης η οποία  που θα γινόταν θεσμός στον χώρο της παιδικής αναρρίχησης. Το έντονο ενδιαφέρον μας βέβαια, το πυροδότησε το πάθος και η χαρά των μικρών παιδιών για συμμετοχή και παιχνίδι.

Έτσι μόλις ανακοινώσαμε στους μικρούς μας φίλους τη σκέψη να διοργανώσουμε και φέτος τον διασυλλογικό αγώνα, η αντίδραση τους δεν μας άφησε περιθώρια για το αντίθετο.

Από την επομένη μέρα κιόλας ήρθαμε σε επικοινωνία με τους συλλόγους Σ.Ο.Χ.Τ. και Ο.Λ.Κ. για να βρούμε διαθέσιμη ημερομηνία. Η ημερομηνία καθορίστηκε από κοινού με τους δυο αυτούς συλλόγους για το Σάββατο 5/6/2016.

Με το που ανακοινώθηκε η ημερομηνία στους μικρούς αθλητές των ακαδημιών η χαρά τους παρέσυρε και εμάς και η επιθυμία να οργανώσουμε την εκδήλωση με επιτυχία έγινε ακόμα μεγαλύτερη.

Μια ημέρα πριν και όλα έτοιμα. Η ανυπομονησία των μικρών μας φίλων στο κόκκινο……

Κάπως έτσι φτάσαμε στην ημέρα διεξαγωγής της εκδήλωσης με τα πάντα να είναι έτοιμα να υποδεχτούν γονείς και μικρούς αθλητές.

Η έναρξη της εκδήλωσης – αποχαιρετιστήριας γιορτής ήταν προγραμματισμένη για τις 17:15 στο χώρο του Δημοτικού Γυμναστηρίου Πύλης.

Αρχικά στις 17:30 διαγωνίστηκαν οι μικρότεροι ηλικιακά αθλητές (γεννημένοι από το 2009 και μετά) δοκιμάζοντας τις δυνάμεις τους στο Top Rope.

Παράλληλα ξεκίνησε και ο διαγωνισμός της Α’ κατηγορίας προβλημάτων (2006 – 2008).

Στις 18:30 ξεκίνησε ο αγώνας της Β’ κατηγορίας (2005 και μεγαλύτεροι αθλητές) με τη συμμέτοχη 3 αθλητών του Ο.Π.Ο.Π. και του Σ.Ο.Χ.Τ. που προκριθήκαν από την Α’ Κατηγορία.

Στις 19:20 πραγματοποιήθηκε η βράβευση όλων των αθλητών όπου και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για το Σεπτέμβριο που θα ξεκινήσουν τα μαθήματα της Ακαδημίας Αναρρίχησης του Ο.Π.Ο.Π.

Η πεποίθηση και η θέληση μας για να κάνουμε την εκδήλωση αυτή θεσμό στα αναρριχητικά δρώμενα των Τρικάλων ενισχύθηκε από τη συμμέτοχη των μικρών μας φίλων.

Συνολικά στους Δεύτερους Διασυλλογικούς Αγώνες Παιδικής Αναρρίχησης συμμετείχαν 85 αθλητές ηλικίας 4 έως 13 ετών.

Συγκεκριμένα : 34 αθλητές του Ο.Π.Ο.Π., 31 αθλητές του Σ.Ο.Χ.Τ. και 20 αθλητές της Ο.Λ.Κ.

Επομένως στόχος;;; Μα φυσικά να ξεπεράσουμε τις 100 συμμέτοχες!!!

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους υποστηρικτές της εκδήλωσης :

Κυρίους Τσαγκάρικα Κωνσταντίνο (ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΕΠΕ) και Καραταΐρη Νικόλαο για την χορηγία των χυμών και των νερών.

Το Δημοτικό Σχολείο Πύλης για την παραχώρηση της αίθουσας του Δημοτικού Γυμναστηρίου και για το ότι, πάντα στέκεται αρωγός σε όλες μας τις ενέργειες έτσι ώστε να δώσουμε διεξόδους σε όλα τα παιδιά του Δήμου.

Όλους τους αθλητές και τους γονείς τους, για τη συμμέτοχη και υποστήριξη τους καθ’ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης.

Και τέλος όλα τα μέλη των συλλόγων που βοήθησαν στην διοργάνωση της εκδήλωσης.

 

                                                                                                                        Με τιμή

Το Δ.Σ. του Ο.Π.Ο.Π.

13444169_10208149851756807_874289206_n 13441801_10208149852236819_525362750_o

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Ευχαριστήριο μήνυμα της νεοκλεγείσας προέδρου της ΤΚ Στουρναραίικων

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου έλαβαν τέλος την προηγούμενη Κυριακή. Τα συναισθή…