default

Κι εκεί που είπαμε πως ξεμπερδέψαμε με την χιονόπτωση, γελαστήκαμε, καθώς της «Μήδειας» φαίνεται πως της άρεσε η περιοχή μας, μένοντας λίγο ακόμα κάνοντας & δεύτερη επίθεση χιονόπτωσης και μάλιστα έντονης σε πεδινά & ορεινά τμήματα του Δ. Πύλης.

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο μας, όλα τα μηχανήματα της Περιφέρειας & του Δ. Πύλης, αλλά και πολλών ιδιωτών που έχουν ναυλωθεί για να μπουν στη μάχη του εκχιονισμού, κοιτάζοντας τη Μήδεια στα μάτια, επιχειρούν από το πρωί σε όλο το εθνικό & επαρχιακό, αλλά και μέσα στους οικισμούς, προσπαθώντας να κρατήσουν ανοιχτούς τους δρόμους.

Προς το παρόν η κίνηση των οχημάτων στο πεδινό κομμάτι του Δήμου γίνεται χωρίς αλυσίδες, ενώ όποιος θέλει να κυκλοφορήσει από την Πύλη και πάνω, υποχρεωτικά θα πρέπει να προσθέσει στο όχημα του αντιολισθητικές αλυσίδες, σε διαφορετική περίπτωση, άνδρες του ΑΤ Πύλης, που βρίσκονται στην έξοδο της Πύλης προς τα ορεινά της, δεν του επιτρέπουν την διέλευση. Από τους άνδρες της Αστυνομίας ζητείται επίσης η επίδειξη sms με τον λόγο μετακίνησης των διερχόμενων οδηγών.

Τα προβλήματα με την διακοπή ρεύματος στις Κοινότητες του Βορειοδυτικού τμήματος του Δήμου ξεπεράστηκαν, καθώς η ηλεκτροδότηση ήδη από τις πρωινές ακόμη ώρες, έχει αποκατασταθεί.

Τα Σχολεία στο Δ. Πύλης με απόφαση του Δημάρχου κ. Κ. Μαράβα αύριο Δευτέρα θα παραμείνουν κλειστά, ενώ σε λειτουργία βρίσκεται ο μηχανισμός υποστήριξης σε συνδημότες μας, εφόσον υπάρχει δυσκολία μετακίνησης ηλικιωμένων ή μοναχικών ανθρώπων για τον προγραμματισμένο τους εμβολιασμό κατά του COVID 19. Στην περίπτωση αυτή θα ενημερώνεται ο Δήμος και θα δίνει λύση, μέσω του προγράμματος ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.

Υπάρχει συνεννόηση και συνεργασία για το ίδιο θέμα με τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Πύλης κ. Μιχάλη Βενιζέλο.

(Πλάνα drone για το Pylinews.gr,  Wolf and Psithyros)

default

default

default

default

default

default

default

default

default
Mideia 2 (13)

Mideia 2 (14)

Mideia 2 (15)

Mideia 2 (16)

Mideia 2 (17)

Mideia 2 (18)

Mideia 2 (19)

Mideia 2 (20)

Mideia 2 (22)

Mideia 2 (23)

Mideia 2 (24)

Mideia 2 (25)

Mideia 2 (26)

Mideia 2 (27)

Mideia 2 (28)

Mideia 2 (30)

Ελάτη

Elati (4)

Elati (1)

Elati (2)

Elati (3)

Περτούλι

Mideia 2 (31)

Mideia 2 (32)

Mideia 2 (33)

Mideia 2 (34)

Νεραϊδοχώρι

Neraidoxori (1)

Neraidoxori (2)

Neraidoxori (3)

Neraidoxori (4)

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Θ. Χήρας από Πύλη: Σας καλώ σε μια νέα πορεία με γνω΄ση, σύνεση και όραμα, στηρίζοντας μια παρουσία με μέλλον, όραμα & αξίες(βίντεο/φωτό)

Την κεντρική του ομιλία στην Πύλη, μπροστά από τον χώρο του εκλογικού του κέντρου, πραγματ…