thelw
Με τη συνεργασία και των Δήμων του Νομού Τρικάλων, συνεχίζεται η καταγραφή των συλλόγων για την αποτύπωση του κοινωνικού χάρτη για να αποτυπωθούν οι κοινωνικές συλλογικότητες, οι φορείς, οι δράσεις και τα προβλήματα που υπάρχουν.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ήδη απαρτίζεται από 60 Συλλογικότητες που συμμετείχαν στην καταγραφή των δράσεων και προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.
Η καταγραφή γίνεται ηλεκτρονικά ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Ερωτηματολόγιο Κοινωνικών Φορέων , έσω e mail στα [email protected] & s[email protected] και στα γραφεία του ΑΚΕΘ fax: 2431500656
Τηλ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ για αποστολή του σχετικού ερωτηματολογίου στους Αλέξανδρο Γκρέκο Γραμματέα Συντονιστικής ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ Κιν 6977471745, Μπουντούρη Ευαγγελία Υπεύθυνη Παραρτήματος ΘΕΛΩ ΤΡΙΚΑΛΩΝ  Κιν.: 6973365922
Με την συμπλήρωση του ερωτηματολογίου, αυτόματα γίνονται μέλη του ΔΙΚΤΥΟΥ οι Σύλλογοι οι οποίοι και θα ανακοινωθούν επίσημα σε σχετική εκδήλωση, όπου θα παρουσιαστούν τα συμπεράσματα από την αποτύπωση του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ και θα συνυπογράψουν τις Αρχές Λειτουργίας του ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ.
Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Εκπαιδευτική Επίσκεψη της Α’ τάξης του 9ου Γυμνασίου Τρικάλων στον Βόλο

Εκπαιδευτική Επίσκεψη της Α’ τάξης του 9ου Γυμνασίου Τρικάλων στον Βόλο: Την Πέμπτη 18 /4/…