DSC00190

Κοινή συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν σήμερα το πρωί στην αίθουσα του Δ.Σ. Πύλης, οι εκπρόσωποι του προεδρείου της Τοπικής Δ/σης Τρικάλων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Τρικάλων, με τους αρμόδιους Αντιδημάρχους του Δ. Πύλης, αναφορικά με την διοργάνωση του Φιλανθρωπικού αγώνα ποδοσφαίρου, που ως γνωστόν θα διεξαχθεί την Μεγ. Τρίτη 3/4, στο γήπεδο του Παλαιομοναστήρου στις 4:00μμ, ανάμεσα στις ομάδες του Πορταϊκού & της Ένωσης Αστυνομικών Τρικάλων, για έναν ευγενή & μόνον σκοπό…:

…Την συγκέντρωση τροφίμων & ειδών υγείας & υγιεινής, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Πύλης,

…βάζοντας «γκολ αγάπης», σε μια ανυπέρβλητη κίνηση ανθρωπιάς!

Κατά την συνέντευξη παραβρέθηκαν & έκαναν δηλώσεις, ο πρόεδρος της ΙΡΑ Τρικάλων κ. Αχ. Μπέγας, ο γεν. γραμματέας κ. Βασ. Δραγούτσος, ο β’ αντιπρόεδρος κ. Αλεξ. Αγραφιώτης, ο ταμίας κ. Μιχ. Μάστορας, & ο υπ/νος δημ. σχέσεων κ. Θ. Θεοδώρου, ενώ από πλευράς Δήμου ο Αντ/ρχος Οικονομικών κ. Θαν. Κωστάκης, ο Αντ/ρχος Πολιτισμού κ. Γ. Τζιορτζιώτης, ο Αντ/ρχος Πολ. Προστασίας κ. Σ. Αγγέλης, η Αντ/ρχος Καθαριότητας κα Λ. Οικονόμου, η προϊσταμένη της Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου κα Φανή Μαρκαντά, καθώς & πρόεδρος της ομάδας του Πορταϊκού κ. Θαν. Κανέλλας.

Αχ. Μπέγας: «Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών είναι μια ένωση εθελοντών, μέσω της οποίας προβάλλεται το κοινωνικό πρόσωπο του έλληνα αστυνομικού & στηρίζεται στον εθελοντισμό, την αλληλεγγύη & την αδερφοσύνη. Η ανταπόκριση του Δημάρχου & όλων στην δημ. Αρχή, ήταν άμεση, αλλά & των επιχειρήσεων υπήρξε συγκινητική & το μόνο που μένει είναι να «μιλήσει» ο κόσμος συμμετέχοντας & αποτυπώνοντας την αλληλεγγύη του με πράξεις, δείχνοντας ότι σ’ αυτές τις δύσκολες εποχές, όλοι μας στηρίζουμε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη & προ κρίσης βρίσκονταν στη θέση που βρισκόμαστε εμείς σήμερα. Από αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς».

Γ. Τζιορτζιώτης: «Ο εν λόγω αγώνας διεξάγεται για έναν ευγενή, φιλανθρωπικό σκοπό. Ζητάμε την συμμετοχή όλων των δημοτών μας, ώστε να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα τρόφιμα, για την ενίσχυση του Κοινωνικού μας Παντοπωλείου. Πιστεύω ο κόσμος θα ανταποκριθεί, καθώς τα μέχρι τώρα μηνύματα είναι αισιόδοξα & εύχομαι στο μέλλον να υπάρξουν & άλλοι τέτοιοι αγώνες, για τον ίδιο σκοπό».

Σωτ. Αγγέλης:«Η διεξαγωγή αυτού του φιλανθρωπικού αγώνα, γίνεται για καλό σκοπό για την κοινωνία του Δήμους μας. Σίγουρα θα βοηθηθούν πολλές οικογένειες που έχουν ανάγκη, ιδίως αυτές τις γιορτινές μέρες. Είμαι πεπεισμένος ότι η επιτυχία του εγχειρήματος είναι δεδομένη, με τον κόσμο & τις επιχειρήσεις να ανταποκρίνονται στο έπακρο των δυνατοτήτων τους».

Θαν. Κανέλλας: «Από την πλευρά μας ως «Πορταϊκός» δεν θα μπορούσαμε να αρνηθούμε μία τέτοια πρόταση που αποδεικνύει την έμπρακτη συμπαράσταση απέναντι σε συνανθρώπους μας & τασσόμενοι αλληλέγγυοι σε τέτοιου είδους ενέργειες, θα είμαστε πάντα παρόντες & σε άλλες παρόμοιες πρωτοβουλίες στο μέλλον. Ζητάμε από τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια με ένα βροντερό «παρών».

Αλεξ. Αγραφιώτης:«Ευχαριστούμε την δημ. Αρχή για την αποδοχή της πρότασή μας, τιθέμενη έτσι αρωγός & συνδιοργανωτής σε μια πράξη ανθρωπιάς & αλληλεγγύης. Θα είναι μια γιορτή & εύχομαι ο κόσμος να την αγκαλιάσει ερχόμενος στο γήπεδο & οικογενειακώς».

Βασ. Δραγούτσος:«Ευελπιστώ να πάμε καλά…Ευχαριστώ την δημ. Αρχή για την στήριξή του. Η επιτυχία αυτής της προσπάθειας δεν επιμερίζεται… Θα είναι επιτυχία όλων & περισσότερο των δημοτών, που με την παρουσία τους θα στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα πως όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά».

Φανή Μαρκαντά:«Βεβαίως πρόκειται για μια αξιέπαινη & συλλογική προσπάθεια η ο οποία επιβάλλεται να πετύχει. Εμείς προσπαθούμε στο μέγιστο των δυνατοτήτων μας & πάντα θα είμαστε αρωγοί μελλοντικά σε τέτοιου είδους ενέργειες φιλανθρωπικού σκοπού».

DSC00188

filanthrwpikos agwnas ok

 

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Θανάσης Λιούτας: Εντάσσονται στην πρώτη αρωγή και οι πλημμυροπαθείς κατ’ επάγγελμα αγρότες

Και οι κατ’ επάγγελμα αγρότες, των οποίων το πάγιο κεφάλαιο και ο εξοπλισμός, έπαθαν ζημιά…