Dimitra (6)

Με πολλές παραστάσεις και εμπειρίες που θα μείνουν αξέχαστες στους μικρούς αθλητές ολοκληρώθηκε το 5ο Coppa Bambini που διοργανώθηκε από 9 ως 11 Ιουνίου στον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο (Έδεσσα – Καϊμακτσαλάν). Σε μια υπέροχη τοποθεσία σε ύψος 1.200 μέτρων μόνο με πέτρινα σπίτια και ξενώνες και λόγω και του χιονοδρομικού κέντρου που βρίσκεται σε απόσταση 15 χιλιομέτρων, αποτελεί τουριστικό πόλο έλξης για πολλούς επισκέπτες.

Η αποστολή της Δήμητρας/Απόλλων διέμεινε στο Hotel “Λίθος” και αποτελούνταν από δύο γκρουπ γεννηθέντων 2007 και 2008-09 με 22 αθλητές και άλλους τόσους γονείς που απόλαυσαν τις όμορφες ποδοσφαιρικές στιγμές των παιδιών τους αλλά και χαλάρωσαν στη φύση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι και τα δύο τμήματα  (Τζούνιορ και Προτζούνιορ) προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, να χαρούν και να αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο απέναντι σε κάποιους πολύ καλούς αντιπάλους όπως ήταν ο ΠΑΟΚ, ο ΠΑΟΔ, ο Εδεσσαϊκός, οι Αετοί FC, ο Μέγας Αλέξανδρος και άλλοι.

Στη μικρή κατηγορία των Προτζούνιορ η Δήμητρα/Απόλλων με προπονητή τον Ν. Μανούρα κατέλαβε την πρώτη θέση με τρεις νίκες και μια ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ ενώ οι γεννηθέντες 2007 με προπονητή τον Απ. Γκαραγκάνη έφτασαν στον τελικό όπου ηττήθηκαν από τον ΠΑΟΔ καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι όλοι χάρηκαν και απόλαυσαν αυτό το ταξίδι ενώ όλη η αποστολή (προπονητές – αθλητές – γονείς)  πήραν τα εύσημα για ακόμη μια φορά για την άψογη συμπεριφορά τους καθ όλη τη διάρκεια του τουρνουά.

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι το Σάββατο το μεσημέρι έπαιξαν ποδόσφαιρο και οι γονείς – προπονητές της Ακαδημίας με αντιπάλους τους γονείς ΠΑΟΔ και Αετοί FC δείχνοντας ότι αν και τα χρόνια περνάνε η τέχνη δεν ξεχνιέται. Όλοι είχαν να θυμηθούν κάτι από τις παλιές καλές αθλητικές στιγμές.

Με τρία τμήματα (γεννηθέντες 2003, 2004 και 2005) ταξίδεψε το πρωί του Σαββάτου 10 Ιουνίου η αποστολή της Δήμητρας για τη Λάρισα και συγκεκριμένα στη Φαλάνη, όπου συμμετείχε σε Τουρνουά που διοργανώνει ο ομώνυμη ακαδημία. Στο τουρνουά πήραν μέρος γνωστές και καλές Ακαδημίες της Λάρισας όπως η ΑΕΛ, η Olympic Λάρισας, ο Φαλανιακός, η Π.Ε. Ελασσόνας. Και τα τρία τμήματα της Δήμητρας/Απόλλωνα ήταν άκρως ανταγωνιστικά και έδειξαν για ακόμη μια φορά πως βρίσκονται σε καλό επίπεδο και μέσα από συνεχή δουλειά και υπομονή η εξέλιξή τους θα είναι διαρκώς ανοδική

Η δράση για τη Δήμητρα/Απόλλων δε σταματά ποτέ αφού η ακαδημία θα συμμετέχει με πέντε γκρουπ στο τουρνουά που διοργανώνει αθλητική εταιρία σε συνεργασία με τον ΑΣ Μετέωρα σε γήπεδα της Καλαμπάκας από 16 ως 19 Ιουνίου. Συγκεκριμένα σε αυτό το Τουρνουά θα πάρουν μέρος το Εφηβικό (γεννηθέντες 99-00-01), το Παιδικό (2002), το Προπαιδικό (2004), το Τζούνιορ (2006) και το Προτζούνιορ (2009) με τα αγωνιστικά τμήματα της ακαδημίας.

Επίσης, η Δήμητρα/Απόλλων θα συμμετέχει με έξι τμήματα στο Salonica Cup από 28 Ιουνίου ως 1 Ιουλίου ενώ τη Κυριακή 2 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις της Μπαλκούρας θα γίνουν οι τελικοί του Τουρνουά που διεξάγεται για δεύτερη χρονιά στο Μουζάκι και η Δήμητρα/Απόλλων θα πάρει μέρος με τρία τμήματα.

Dimitra (1) Dimitra (2) Dimitra (3) Dimitra (4) Dimitra (5) Dimitra (7) Dimitra (8) Dimitra (9) Dimitra (10) Dimitra (11)

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Θανάσης Λιούτας: Εντάσσονται στην πρώτη αρωγή και οι πλημμυροπαθείς κατ’ επάγγελμα αγρότες

Και οι κατ’ επάγγελμα αγρότες, των οποίων το πάγιο κεφάλαιο και ο εξοπλισμός, έπαθαν ζημιά…