dimitra

Η ακαδημία Δήμητρα Απόλλων ανακοινώνει στους γονείς και τους αθλητές ότι οι προπονήσεις θα συνεχιστούν κανονικά λαμβάνοντας όλα τα μέτρα για την ασφάλεια πάνω απ όλα τον παιδιών. Η αθλητική δραστηριότητα του ποδοσφαίρου πραγματοποιείται σε εξωτερικούς χώρους και ως εκ τούτου δεν εγκυμονεί κινδύνους για μετάδοση του Ιού Covid-19 και με ψυχραιμία θα συνεχίσουμε να επιτελούμε το λειτούργημά μας.

Τέλος , θα σεβαστούμε απόλυτα τις αποφάσεις της πολιτείας και των ειδικών επιστημόνων αν υπάρξει ( που το απευχόμαστε ) κάποια για αναστολή όλων των δραστηριοτήτων σε εξωτερικούς χώρους.  

Φιλικά παιχνίδια με τον Πύργο πραγματοποίησε η ακαδημία μας την Κυριακή το μεσημέρι. Τέσσερα τμήματα έδωσαν τις «μάχες» τους στους χορτάρι και μέτρησαν τις δυνάμεις τους με τα παιδιά του Πύργου σε παιχνίδια πολύ ανταγωνιστικά που παρακολούθησαν όλοι με αγωνία μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Όλα τα παιχνίδια πραγματοποιήθηκαν σε εξαιρετικό κλίμα και οι γονείς όλοι μαζί απόλαυσαν και χειροκρότησαν την προσπάθεια όλων των παιδιών .

Για το πρωτάθλημα της ΕΠΣΤ έλαβε χώρα ένα ιδιαίτερο παιχνίδι καθώς δύο τμήματα της ακαδημίας μας αναμετρήθηκαν μεταξύ τους σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι , για το πρωτάθλημα της Κ16.

Για την Κ14 τα 2 πήραν τις νίκες απέναντι σε πορταικό και Ακαδημία 1 ενώ οι ανδρική ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 3-3 σε ένα παιχνίδι που σίγουρα απόλαυσαν όσοι το παρακολούθησαν.

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Πύλη: «Έφυγε» από τη ζωή η Βιργινία Τσιγκαρίδα

ΚΗΔΕΙΑ Την αγαπημένη μας μητέρα, γιαγιά και θεία ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΤΣΙΓΚΑΡΙΔΑ ΕΤΩΝ 91 Θανούσα κηδεύ…