Dimitra (1)

Μετά την ερασιτεχνική ομάδα και τα παιδικά τμήματα , ήρθε η σειρά να πατήσουν χόρτο και οι μικρότερες ηλικιακές κατηγορίες των τμημάτων υποδομής της Ακ. Ποδοσφαίρου Δήμητρα/Απόλλων .

Έτσι λοιπόν από Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου ξεκίνησαν τις προπονήσεις όλα τα τμήματα της Ακαδημίας και οι εξαιρετικές εγκαταστάσεις της Μπαλκούρας ξαναζωντάνεψαν αφού γέμισαν από παιδικά χαμόγελα και μικρούς μπόμπιρες που προσπαθούν να μάθουν καλά τα μυστικά του ποδοσφαίρου από τους υπεύθυνους της Ακαδημίας και τους συνεργάτες τους προπονητές ( Γκαραγκάνης Απ. – Γιαγιακος Ν. – Πατρας Λ. –Βασιλειου Γ. – Σαργιώτης Δ. – Γκαραγκάνης  Γ. – Μούτσιος  Γ. –  Μουρελάτος Μ. – Βασιλάκος Φ.(προπονητης τερματοφυλάκων), αλλά πάνω από όλα να μυηθούν στον αθλητισμό , τις αξίες και τις αρετές του ΄΄ευ αγωνίσεσθαι΄΄.

Η Δήμητρα/Απόλλων εύχεται  σε όλα τα παιδιά καλή σχολική και ποδοσφαιρική χρονιά.

Επίσης στέλνει τις  πιο θερμές ευχές της για ταχεία ανάρρωση στον μικρό αθλητή Ζιώγα Κωνσταντίνο που πρόσφατα τραυματίστηκε σε τροχαίο και όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να τον δούμε κοντά μας.

Dimitra (2)

Dimitra (3)

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Δημ. Μπογδάνος στην Πύλη: Σύγχρονη μάστιγα, τα αυτοάνοσα νοσήματα. Με τεράστιο ενδιαφέρον η ενημερωτική Ημερίδα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης(βίντεο)

Με τεράστιο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 11:00 η ενημερωτική Ημερίδα, μ…