Dimitra (5)

Με τρεις κατηγορίες (Κ13, Κ12 και Κ11) ταξίδεψε στην Αθήνα η αποστολή της Δήμητρας/Απόλλων το Σάββατο το μεσημέρι ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας (19:30) βρέθηκε στο “Γ. Καραϊσκάκης” όπου η ομάδα παρακολούθησε τον αγώνα για την Super League μεταξύ Ολυμπιακού και Λεβαδειακού.

Πολλοί αθλητές είδαν για πρώτη φορά από κοντά το όμορφο αυτό γήπεδο καθώς και μερικούς από τους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές και φυσικά τα περισσότερα χειροκροτήματα εισέπραξε ο Κώστας Φορτούνης που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στα τμήματα υποδομής της Δήμητρας/Απόλλων.

Το βράδυ, οι 43 αθλητές μαζί με τους υπευθύνους της Ακαδημίας Γκαραγκάνη – Γιαγιάκο και τον προπονητή κ. Βασιλείου κατέλυσαν σε γνωστό ξενοδοχείο στην περιοχή της Γλυφάδας όπου γευμάτισαν και ξεκουράστηκαν για τους αγώνες της επόμενης ημέρας.

Την Κυριακή το πρωί στις 9:20 αγωνίστηκε στο γήπεδο του Ρέντη (εγκαταστάσεις ΟΣΦΠ) η Κ13 με το αντίστοιχο τμήμα της ερυθρόλευκης ΠΑΕ και έγινε ένα πολύ δυνατό και ανταγωνιστικό παιχνίδι με χρήσιμα συμπεράσματα για την περαιτέρω πορεία των αθλητών.

Στο ίδιο γήπεδο στις 12:30 έπαιξε η Κ15 του ΟΣΦΠ με τον Αστέρα Τρίπολης για το πρωτάθλημα, παιχνίδι που παρακολούθησαν τόσο οι προπονητές της Δήμητρας όσο και οι μικροί αθλητές της ακαδημίας έχοντας ένα λόγο παραπάνω αφού αγωνίζονται με τα χρώματα του ΟΣΦΠ δύο “δικά” τους παιδιά (Μπονέλης – Τάμπος) ενώ το πρώτο ημίχρονο είδαν και οι Τάκης Λεμονής μαζί με τον Κριστιάν Καρεμπέ.

Στο τέλος του αγώνα οι Γκαραγκάνης – Γιαγιάκος είχαν την ευκαιρία να δούνε και άλλους αθλητές που πλέον βρίσκονται και αγωνίζονται στην Αθήνα και συγκεκριμένα τους Καλτσά – Τσιαχματιώτη (ΑΕΚ), Τζιβέλη (Ατρόμητος Αθηνών) και ενημερώθηκαν για την ποδοσφαιρική τους εξέλιξη ενώ και τα ίδια τα παιδιά ρωτούσαν για την πορεία της πρώτης ομάδας. Οι προπονητές της Δήμητρας είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν από κοντά και με τον υπεύθυνο τερματοφυλάκων του Αστέρα Τρίπολης Γιώργο Λαρεντζάκη ο οποίος έκανε το “πέρασμα” του από τη Δήμητρα ως προπονητής.

Το μεσημέρι της Κυριακής έπαιξαν η Κ12 και Κ11 με τα τμήματα του Ολυμπιακού στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Έγιναν δύο πολύ καλά και ανταγωνιστικά παιχνίδια ενώ οι υπεύθυνοι του ΟΣΦΠ σημείωσαν αρκετά στοιχεία που αφορούν τους αθλητές της Δήμητρας, ώστε να τους ξαναδούνε στο εγγύς μέλλον. Αρκετοί γονείς από τα Τρίκαλα είδαν και χειροκρότησαν τις προσπάθειες όλων των αθλητών και φυσικά ήταν σημαντική αλλά και διακριτική η βοήθεια που προσέφεραν κατά τη διάρκεια του διήμερου αυτού ταξιδιού.

Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής που ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Δήμητρας/Απόλλων και συγκεκριμένα ο Νίκος Λαζαρίδης υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ατρόμητο Αθηνών και μάλιστα συμμετείχε και στην αποστολή του αγώνα της Super League, ΠΑΟΚ – Ατρόμητος. Όλη οι οικογένεια της ακαδημίας τον συγχαίρει και του εύχεται πολλές μελλοντικές επιτυχίες.

Dimitra (1) Dimitra (2) Dimitra (3) Dimitra (4) Dimitra (6) Dimitra (7) Dimitra (8) Dimitra (9) Dimitra (10)

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Ελάτη: «Έφυγε» από τη ζωή ο Φώτιος Πλακιάς

ΚΗΔΕΙΑ Τον αγαπημένο μας σύζυγο, πατέρα, παππού και θείο ΦΩΤΙΟ ΠΛΑΚΙΑ ΕΤΩΝ 87 Θανόντα κηδε…