Μπαγιώτης Μιχάλης copy

Η αναξιόπιστη Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. αφού έσυρε για ενάμισι χρόνο τη χώρα στα όρια της αναξιοπρέπειας, διέλυσε τον κοινωνικό ιστό, επέβαλε πρωτοφανή χαράτσια, είπε ψέματα ξανά και ξανά στον Ελληνικό λαό, ήρθε να βάλει και την «ταφόπλακα» με την ψήφιση του νέου Μνημονίου και εφαρμογής του νέου Ασφαλιστικού και Φορολογικού Νομοσχεδίου.

Επιτίθεται εναντίον των χαμηλόμισθων και χαμηλοσυνταξιούχων, αφού τους υποχρεώνει πλέον να πληρώνουν ένα σημαντικό ποσό στην Εφορία κάθε χρόνο, συρρικνώνει το εισόδημά τους επιβάλλοντας έμμεσους φόρους σε είδη πρώτης ανάγκης, αυξάνοντας τον Φ.Π.Α. στο 24% και εκδικείται την ιδιωτική πρωτοβουλία και τους επιχειρηματίες επιβάλλοντας εξοντωτικούς φόρους που κανένας πια δεν μπορεί να πληρώσει. Η Κυβέρνηση με την ψήφιση του νέου Ασφαλιστικού• Οδηγεί σε πόλεμο γενεών

  • Ανοίγει μέτωπο με την παραγωγική Ελλάδα
  • Στρεβλώνει τα κίνητρα εργασίας

Αυτή την ώρα η λύση και η επιλογή είναι μια. Για μια φορά ο κ. Τσίπρας και οι Υπουργοί του να πουν την αλήθεια στον Ελληνικό λαό και να αποχωρήσουν. Να οδηγήσουν τη χώρα σε εκλογές ώστε μια νέα μεταρρυθμιστική δύναμη, αυτή της Ν.Δ., να έρθει να περισώσει ότι διέλυσαν στο πέρασμά τους οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Load More Related Articles
Load More In Θετταλών Τόπος
Comments are closed.

Check Also

Χρ. Μπακάλης: Δεσμεύομαι να εργαστώ αγόγγυστα, για τον κάθε πολίτη του Δήμου μας

Επ’ ευκαιρία της εκλογής μου ως δημοτικός σύμβουλος στον Δ. Πύλης, θα ήθελα να ευχαρ…