dagkoma copy

Θύμα επίθεσης από σκύλο έπεσε μία γυναίκα, σήμερα το απόγευμα, η οποία κινούνταν με το ποδήλατο της σε κεντρικό δρόμο της πόλης.

Συγκεκριμένα, στις 6 το απόγευμα, την ώρα που περνούσε με το ποδήλατο της από στην οδό Γαζή, λίγο πριν φτάσει στη Γάτσου, την επιτέθηκε ένα τετράποδο και τη δάγκωσε στη γάμπα, με αποτέλεσμα να της σκίσει τη φόρμα και ν” αφήσει το αποτύπωμα των δοντιών του.

Το παράδοξο, όμως, είναι πως η γυναίκα έφυγε και επέστρεψε δυόμισι ώρες αργότερα, στις 8.30 το βράδυ, με τον σύζυγο της, ο οποίος δήλωνε πως είναι δικηγόρος και επέρριπτε ευθύνες σε μία κάτοικο της περιοχής, διότι ταΐζει και ποτίζει τα αδέσποτα.

Στο σημείο κλήθηκε και η Αστυνομία, ύστερα από καταγγελία της παθούσας, η οποία αφού πήρε καταθέσεις από τη γειτονία, συμβούλευσε τη γυναίκα να επισκεφθεί το Νοσοκομείο Βόλου, προκειμένου να της παραχθούν οι πρώτες βοήθειες και να καταγραφεί το συμβάν.

Το επεισόδιο έλαβε διαστάσεις, με τους φιλόζωους να ισχυρίζονται πως η γυναίκα που δίνει τροφή και νερό στα αδέσποτα δεν ευθύνεται για την επιθετική συμπεριφορά του σκύλου και από την άλλη, το ζευγάρι να την κατηγορεί πως δεν θα έπρεπε να τα συντηρεί, προκειμένου να φύγουν από την περιοχή.

Πάντως, αυτό που επισημάνθηκε από τους γείτονες είναι πως η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά και μόνο το Δήμο Βόλου, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να ελέγξει το θέμα των αδέσποτων, για το οποίο είχε δεσμευτεί.

ΝΙΚΗ ΜΟΥΛΑ

Πηγή:myvolos.net

 

Load More Related Articles
Load More In Θεσσαλία
Comments are closed.

Check Also

Χρήστος Μιχαλάκης: Επενδύουμε μαζί σε αυτή τη νέα αφετηρία!

Η Θεσσαλία και ο Νομός Τρικάλων βρίσκονται μπροστά σε μία καθοριστική περίοδο, με την επόμ…