laskos

Ο Στέλιος Λάσκος αποτελεί μια νέα δυναμική επιλογή του Κ. Αγοραστού, στο ανανεωμένο εν πολλοίς ψηφοδελτίου του στα Τρίκαλα, που έρχεται κι αυτός με την σειρά του να δώσει τον δικό του αγώνα με φρέσκες ιδέες, δηλώνοντας «παρών» δίπλα στην εμπειρία, συνθέτοντας το παζλ της πολυσυλλεκτικότητα, δημιουργώντας έτσι ένα αρραγές πολιτικό μέτωπο και σε αυτή την εκλογική μάχη, ευελπιστώντας στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και για τον ίδιο και για τον συνδυασμό!

Ο ίδιος δηλώνει….:«Αποφάσισα να συνταχθώ στο πλευρό του Κώστα Αγοραστού στις επικείμενες εκλογές της ΠΕ Τρικάλων, έχοντας ως στόχο την βελτίωση της ποιότητας της ζωής των κατοίκων του νομού μας, αξιοποιώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του!

Είμαι πεπεισμένος ότι όλοι μαζί , ακολουθώντας ένα αναπτυξιακό σχέδιο δράσης, μπορούμε να μετατρέψουμε το γεωγραφικό κέντρο της Ελλάδας  σε πολιτιστικό, και τουριστικό επίκεντρο, επενδύοντας στον  αθλητικό,τον πολιτιστικό και θρησκευτικό τουρισμό.

Ταυτόχρονα είναι επιτακτική ανάγκη να ενισχύσουμε την εξωστρέφεια στα παραγόμενα αγροτικά και λοιπά προϊόντα μας,ώστε να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας καθώς και νέες προοπτικές για τον τόπο που ζούμε και αγαπούμε!»

Ποιος είναι στ’ αλήθεια ο Στέλιος Λάσκος…

Ο Στέλιος Λάσκος γεννήθηκε στα Τρίκαλα και είναι γιος του Βαϊου Λάσκου δασκάλου, ασφαλιστή και καθηγητή  Βυζαντινής  μουσικής,με καταγωγή τη Γλυκομηλέα Καλαμπάκας.

Αποφοίτησε από το 10ο Δημοτικό ,το 1ο Γυμνάσιο, το 1ο Λύκειο Τρικάλων και το Μαθηματικό τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Εργάζεται ως καθηγητής Μαθηματικών στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Τρικάλων και στο 3ο Λύκειο Τρικάλων.
Έργάστηκε επί σειρά ετών ως ασφαλιστικός σύμβουλος στην Εθνική και άλλες ασφαλιστικές εταιρίες παρακολουθώντας δεκάδες σεμινάρια πωλήσεων, κεφαλαιαγοράς και management. Διετέλεσε, όντας ο ίδιος πολύτεκνος  με 5 παιδιά, Πρόεδρος Πολυτέκνων Ν.Τρικάλων 2010-2013 και Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων 2013-2016.
Διακονεί από το 2011 ως ιεροψάλτης στον   Ι. Ν. Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Τρικάλων, ενώ κατά  το παρελθόν του Ι.Ν. Αγ. Αναργύρων Παλαιοπύργου Τρικάλων (2009-2011) και του Ι.Ν. Αγ. Παρασκευής συν. Φλαμουλίου Τρικάλων (2001-2008).

Είναι μέλος του συλλόγου «ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΛΙΘΟΠΟΛΙΣ»…για την ανάδειξη και προστασία της πολιτιστικής και εκκλησιαστικής κληρονομιάς των Μετεώρων και μέλος του χορού ψαλτών  «ΤΡΙΚΚΗΣ ΜΕΛΩΔΟΙ» και του σωματείου Ιεροψαλτών  Τρικάλων «Ιωάννης ο Δαμασκηνός», ενεργό μέλος των ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ Τρικάλων με πλούσια κοινωνική και εθελοντική  προσφορά.
Βετεράνος μπασκετμπολίστας Σπόρτινγκ Τρικάλων (1983-1989), Ερμή & Αίολου Τρικάλων (1996-2000)και βετεράνος ποδοσφαιριστής Διαγόρα Αγ. Κωνσταντίνου και Παραποτάμου Τρικάλων(1998-2008).

laskos new 2 copy

Load More Related Articles
Load More In Θεσσαλία
Comments are closed.

Check Also

Τρικαλινοί δρομείς στον Μαραθώνιο της Βιέννης!!!

Ακόμη μια αποστολή του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων σε Μαραθώνιο του εξωτερικού ! Αυτή την φο…