720_698860_39821f5fcd-bf10f6b2b9a2a6a1

Ο Ερντογάν θα έχει το τέλος ναρκισσιστών τυράννων, όπως ο Χίτλερ ή ο Στάλιν, δήλωσε ο πρώην μέντορας του Τούρκου προέδρου και πλέον άσπονδος εχθρός του, Φετουλάχ Γκιουλέν, σε συνέντευξή του στην ελβετική εφημερίδα Le Matin Dimanche, την οποία αναδημοσιεύει η γερμανική εφημερίδα Die Welt.

 Απαντώντας σε ερώτηση για την επιρροή του Ερντογάν στη Λιβύη, ο άλλοτε μέντορας του Τούρκου προέδρου, που αργότερα συγκρούστηκε μαζί του και κατηγορήθηκε ως υπαίτιος του αποτυχημένου πραξικοπήματος το καλοκαίρι του 2016, επισημαίνει τα εξής:

«Στη Λιβύη πάντοτε υπήρχαν εντάσεις ανάμεσα σε διάφορες περιφέρειες της χώρας. Και εδώ ο Ερντογάν διαδραματίζει αρνητικό ρόλο, καθώς υποστηρίζει συγκεκριμένες ομάδες. Επιδιώκει να γίνει ο νέος ηγέτης του μουσουλμανικού κόσμου, αλλά πώς μπορεί κανείς να διεκδικεί μία τέτοια θέση, όταν υποδαυλίζει συγκρούσεις ανάμεσα στους Σουνίτες; Εγκλωβίζεται όλο και περισσότερο στις αντιφάσεις του. Ναρκισσιστές τύραννοι όπως ο Χίτλερ ή ο Στάλιν δεν είχαν καλό τέλος. Η παντοδυναμία τους πνίγηκε στην οργή. Αυτή θα είναι και η μοίρα του Ερντογάν».

Πηγή πληροφοριών: enikos.gr από Deutsche Welle

Load More Related Articles
Load More In Κόσμος
Comments are closed.

Check Also

Στον 18ο Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος στην Θεσσαλονίκη, οι αθλητές του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων

Ακόμη μια ομαδική αποστολή για τον Σύλλογό Δρομέων Τρικάλων . Αυτήν την φορά δρομείς μας σ…