hliadis-giorg-750x400

Με κεντρικό σύνθημα …«Ήμουν, είμαι και θα είμαι εδώ για όλους τους πολίτες, για τη νέα ΓΕΝΙΑ», ο νέος υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Τρικάλων κ. Γιώργο Ηλιάδης, δηλώνει «παρών», κάνοντας γνωστή από καιρό την απόφασή του να διαδραματίσει ενεργό και ουσιαστικό ρόλο στην πολιτική σκηνή του τόπου, συμμετέχοντας σε ένα αρκετά δυναμικό ψηφοδέλτιο του Κινήματος στο Νομό, εν όψει των επικείμενων εθνικών εκλογών του Ιούλη.

Ένα δυναμικό πρώτο ξεκίνημα έχει ήδη γίνει με το πολιτικό του  γραφείο στην Ζάππα 2 & Διονύσου στον 1ο όροφο να έχει ανοίξει τις πόρτες του, ενώ σύντομα αναμένονται & τα επίσημα εγκαίνια, όπου ο ο νεαρός υποψήφιος βουλευτής θα έχει την ευκαιρία να υποδεχτεί φίλους, γνωστούς και υποστηρικτές του Κινήματος, κάνοντας μια εκ του σύνεγγυς πρώτη επαφή και γνωστές τις θέσεις και προτάσεις του, με κοινό γνώμονα την ανιδιοτελή προσφορά στον τόπο του.

Δημιουργικό και δραστήριο άτομο, ευέλικτος, διορατικός και ανήσυχο πνεύμα, ιδιαίτερα δημοφιλής και αγαπητός στους νέους και όχι μόνο ανθρώπους, έχει καταφέρει από μικρή ηλικία να καταξιωθεί επαγγελματικά, ενώ ο ήπιων τόνων χαρακτήρας του, η ευγένεια και η θετική στάση για την ζωή που αποπνέει, σε κερδίζουν από την πρώτη κιόλας γνωριμία μαζί του.

politiko Hliadis

Ποιος στ΄αλήθεια είναι ο Γιώργος Ηλιάδης…;

Ο Γ. Ηλιάδης γεννήθηκε το 1986 στα Τρίκαλα και είναι γιος του φιλόλογου-σχολικού συμβούλου Προκόπη Ηλιάδη και της συμβολαιογράφου Ελένης Σίμου.

Το  2004 αποφοίτησε από το 3ο Λύκειο Τρικάλων και εισήχθη στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο τμήμα Φιλολογίας όπου από το 2004  έως το 2007 ήταν ενεργό  μέλος της ΠΑΣΠ(Πανελλήνια Αγωνιστική Σπουδαστική Παράταξη).

Από το 2007 δραστηριοποιείται επιχειρηματικά ως ελεύθερος  επαγγελματίας στο χώρο των επιχειρήσεων μαζικής εστίασης.

Επίσης από το 2010 ασχολείται επαγγελματικά στην παροχή Ασφαλιστικών και Κτηματομεσιτικών υπηρεσιών.

Διετέλεσε Αντιπρόεδρος Δ.Σ Σωματείου Επιχειρήσεων

Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Ν. Τρικάλων(2011- 2014),

Ταμίας Δ.Σ Σωματείου Μεσιτών Ν. Τρικάλων(2011-2014).

Από το 2016 Πρόεδρος του Δ.Σ της Ένωσης  Ασφαλιστικών Διαμεσολαβούντων Ν. Τρικάλων.

Μέλος της διοίκησης του Ερασιτέχνη ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ, αλλά και της ομάδας μπάσκετ του Γ.Σ. Γόμφων.

Μέλος της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ και εκλεγμένος σύνεδρος  σε όλα τα συνέδρια του  κόμματος από το 2007 έως σήμερα. Μέλος της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΤΡΙΚΑΛΩΝ.

Μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής και μέλος του Τομέα Επιχειρηματικότητας Κινήματος.

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Τρικαλινοί δρομείς στον Μαραθώνιο της Βιέννης!!!

Ακόμη μια αποστολή του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων σε Μαραθώνιο του εξωτερικού ! Αυτή την φο…