Nakos Xristos

Με χαρά πληροφορούμαστε ότι ένας δικός μας άνθρωπος, ένα δικό μας νέο παιδί, που έλκει την καταγωγή του από την δική μας Πιαλεία, κατέρχεται ως υποψήφιος Δήμαρχος σε Δήμο της Πρωτεύουσας & συγκεκριμένα στον Δήμο Ζωγράφου!

Πρόκειται για τον Γιώργο Γιαννακόπουλο τον οποίο είχαμε την τιμή να γνωρίσουμε & δια ζώσης τις μέρες των Απόκρεων, ύστερα από επίσκεψή του στην Πιαλεία και μας εξέπληξε με τον ήπιο & άρτιο χαρακτήρα του & προπαντός με τις πολλές γνώσεις του γύρω από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, παρά το νεαρόν της ηλικίας του, ενώ μας ανέλυσε εν τάχει το όραμα & τις προτάσεις του για τον Δ. Ζωγράφου, που στηρίζονται στην απλή λογική, την ιεράρχηση των προβλημάτων & την ορθή μεθοδολογία, στοιχεία απαραίτητα μιας εν δυνάμει δημ. Αρχής που θα βρεθεί στο τιμόνι εξουσίας ενός Δήμου.

Πάμε να γνωρίσουμε καλύτερα τον Γιώργο Γιαννακόπουλο….

«Γεννήθηκα το 1981 και μεγάλωσα στην γειτονιά του Αγίου Θεράποντα Ζωγράφου.Η καταγωγή μου είναι από την Πιαλεία Τρικάλων. Αποφοίτησα από το 3ο Λύκειο Ζωγράφου και συνέχισα τις σπουδές μου στο ΤΕΕ Ηλεκτρολογίας Εγκαταστάσεων και εν συνεχεία στο ΕΑΠ Πατρών Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών.

Ταυτόχρονα τελείωσα και τις μουσικές μου σπουδές(Πιάνο) στο Ωδείο Στροβολίδη. Γνωρίζω 2 γλώσσες Αγγλικά και Γαλλικά. Υπήρξα αθλητής μπάσκετ και αρχηγός στην Ομάδα Α.Ο.Ζωγράφου καθώς και σε άλλες επαγγελματικές ομάδες μπάσκετ.(Χολαργός – Ψυχικό & Άλιμος)

Εργάστηκα επί 6 συναπτά έτη στην οικογενειακή επιχείρηση Flash Signs στο χώρο των επιγραφών και μετέπειτα ίδρυσα δική μου επιχείρηση στο χώρο των ψηφιακών εκτυπώσεων και διαφημίσεων Flash Advertising. To 2008 ίδρυσα start up εταιρία στο χώρο της Πληροφορικής ΟSP ΕΠΕ και από το 2015 έως σήμερα  είμαι συμμέτοχος στην εταιρία «ΠΡΟΑΓΩ ΕΠΕ» Οικονομικοί Σύμβουλοι – Real Estate Management.
Είμαι Παντρεμένος και  πατέρας 2 παιδιών

Το 2010 ήμουν  Δημοτικός Σύμβουλος Ζωγράφου με την Παράταξη «Πολίτες σε Δράση».
Ανέλαβα εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος του web radio Zografou όπου βραβεύθηκε ως ένα από τα 3  καλύτερα στην Ελλάδα.

Μετέπειτα Ανέλαβα Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δημου Ζωγράφου μέχρι και τη λήξη της θητείας μας το 2014.Παρέλαβα ελλείμματα 900.000€ και παρέδωσα πλεονάσματα 600.000€ και με σειρά από σημαντικά έργα υποδομών.

Από το 2015 έως σήμερα ήμουν αντιπολίτευση με την παράταξη «Πολίτες σε Δράση» και έπειτα από τον αδόκητο χαμό του Δημάρχου Κων/νου Καλλίρη & ύστερα από Δημοκρατικές διαδικασίες  εκλογής, ανέλαβα τα ηνία της παράταξης και ανακοίνωσα την υποψηφιότητά μου ως Υποψήφιος Δήμαρχος Ζωγράφου με την Παράταξη «Πολίτες σε Δράση-Νέα Πορεία».

Τώρα, αν κάποιος από εσάς ζει & προπαντός είναι ψηφοφόρος στον Δ. Ζωγράφου δεν έχετε παρά να χτυπήσετε την πόρτα & να γνωρίσετε από κοντά τον Γιώργο Γιαννακόπουλο!

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Πεζοπορία στα Μετέωρα, διοργανώνει η Ο.Λ.Κ. στις 08/10

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου η Ορειβατική Λέσχη Καλαμπάκας διοργανώνει πεζοπορία στην περιοχή τ…