Arxiki Filira

Και στην Κοινότητα της Φιλύρας του Δ. Πύλης, γιορτάστηκαν φέτος τα «Κούλουμα», με τον καθιερωμένο παραδοσιακό τρόπο στον αύλειο χώρο της Εκκλησίας του χωριού, όπου ο κόσμος χόρεψε γνωστούς παραδοσιακούς χορούς, ενώ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Εκκλησίας, προσφέρθηκε η πατροπαράδοτη φασολάδα, λαγάνα, ελιές, χαλβάς & ντόπιο κρασάκι.

Και αυτή η εκδήλωση τέλεσε υπό την αιγίδα του Δ. Πύλης, που προσέφερε τα σαρακοστιανά με το κρασί, ενώ οι λαγάνες ήταν μια προσφορά του Σούπερ Μάρκετ «Μπέτσικος» στη Φήκη.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κ. Μαράβας, η πρόεδρος της Κοινότητας κα Λίτσα Βαμπούλα, ο Αντ/ρχος κ. Σ. Αγγέλης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ κ. Χρ. Μπακάλης, αλλά & ο κ. Νίκος Πλεξίδας Πρέσβης Δ/ντής Δ/νσης του ΝΑΤΟ στο Υπ. Εξωτερικών, μετά της συζύγου του κας Άννας-Μαρίας Παναγιωτακοπούλου-Γουρνάρη σύμβουλος Πρεβείας Α’ στο Υπ. Εξωτερικών, που άρει την καταγωγή της από την Κοινότητα της Φιλύρας.

Filyra (1)

Filyra (3) Filyra (4) Filyra (5) Filyra (7) Filyra (8) Filyra (9) Filyra (10) Filyra (11) Filyra (12) Filyra (13) Filyra (14) Filyra (15) Filyra (16) Filyra (17)

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Κ. Αγοραστός: Πάμε μαζί να κάνουμε την Θεσσαλία τον τόπο που θέλουμε. Έχω καταλάβει τι πρέπει να αλλάξω(βίντεο)

Με μήνυμα προς όλες τις Θεσσαλές και όλους τους Θεσσαλούς ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας και ε…