KESY Trikalwn

Το Προσωπικό του Κ.Ε.Σ.Υ. Τρικάλων, λαμβάνοντας υπόψη το με αριθμό Πρωτ.: 39317/ΓΔ4/19-3-2020 έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας με θέμα «Εξ αποστάσεως υποστήριξη μαθητών/τριών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες», σχεδιάσαμε και οργανώσαμε εξ αποστάσεως συμβουλευτική υποστήριξη των Διευθυντών Σχολικών Μονάδων, των μελών Ε.Δ.Ε.Α.Υ., των εκπαιδευτικών, των γονέων και μαθητών/τριών, αξιοποιώντας τρόπους άμεσης ή έμμεσης υποστήριξης, ηλεκτρονικά (υπηρεσίες e-presence, skype, viber, messenger ή email) ή με τηλεφωνική επικοινωνία.

Παρακαλούμε για οποιοδήποτε ζήτημα χρειάζεστε υποστήριξη, να συμπληρώσετε  την ψηφιακή φόρμα στα πεδία που σας αφορούν, στον ακόλουθο σύνδεσμο : https://forms.gle/Tp7csGe4tSizHuGX7.  Στη συνέχεια ένα μέλος του προσωπικού του Κ.Ε.Σ.Υ. θα επικοινωνήσει μαζί σας. Τον σύνδεσμο αυτόν καθώς και άλλες πληροφορίες επικοινωνίας και υποστηρικτικό υλικό μπορείτε να τις βρείτε στην ιστοσελίδα του Κ.Ε.Σ.Υ. στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://kesy.tri.sch.gr.

Για το προσβάσιμο ψηφιακό εκπαιδευτικό υλικό των μαθητών/τριών με αναπηρία ή και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, μπορείτε να επισκέπτεστε τον ακόλουθο σύνδεσμο : http://prosvasimo.iep.edu.gr/el.

spathis

Load More Related Articles
Load More In Εκπαίδευση
Comments are closed.

Check Also

Εθνικά Καλλιστεία GS HELLAS 2023: Υπερπαραγωγή Ομορφιάς και εκλογή της Miss Universe Greece 2023. Όλοι οι μεγάλοι νικητές της λαμπερής βραδιάς  

Ο Απόλυτος θεσμός ομορφιάς της χώρας, τα Εθνικά Καλλιστεία GS HELLAS 2023 για δέκατη τρίτη…