5de8be76825e630f5e67afa2

Δικογραφία σε βάρος τεσσάρων ανηλίκων σχημάτισε η Ασφάλεια Αθηνών, για συμμετοχή σε ομάδα τουλάχιστον 20 ανηλίκων που ξυλοκόπησαν άγρια 17χρονο τα απόγευμα του Σαββάτου στο Γαλάτσι.

Το θύμα οδηγήθηκε στο νοσοκομείο με κάταγμα κάτω γνάθου και χτυπήματα σε όλο του το σώμα, ενώ αξιοσημείωτο είναι πως ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ένας 15χρονος.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά, η ομάδα των δραστών έκανε μπούλινγκ σε άλλο παιδί και όταν ο 17χρονος μπήκε στη μέση να τον υπερασπιστεί, όρμησαν εναντίον του, τον πέταξαν στο έδαφος και άρχισαν να τον χτυπούν αλύπητα με κλωτσιές και γροθιές, τουλάχιστον για 10 λεπτά όπως λέει ο ίδιος. Το παιδί διακομίστηκε στον Ευαγγελισμό, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα κάτω γνάθου και μώλωπες παντού, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.

Η μητέρα του 17χρονου υπέβαλε μήνυση προχτές το απόγευμα και αμέσως οι αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν και προσήγαγαν τους τέσσερις νεαρούς και συγκεκριμένα τον 15χρονο, δύο 17χρονους και έναν 18χρονο, οι οποίοι αναγνωρίστηκαν από τον παθόντα. Κατόπιν αυτού, ενημερώθηκε ο αρμόδιος εισαγγελέας, αφού είχε παρέλθει το αυτόφωρο, ο οποίος διέταξε να σχηματιστεί δικογραφία και να αφεθούν ελεύθεροι οι τέσσερις, ενώ παράλληλα να αναζητηθούν όλοι οι υπόλοιποι και οι γονείς τους, προκειμένου να συμπληρωθεί η δικογραφία, να διερευνηθεί σε βάθος η κατάσταση και να γίνουν συστάσεις.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει αναστάτωση στους γονείς στην περιοχή, αλλά και στις αρχές. Για το λόγο αυτό, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, με εντολή του Αρχηγείου από σήμερα συμμετέχει στις έρευνες και η υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, η οποία, με εντολή του εισαγγελέα Ανηλίκων αναζητά όλα τα μέλη της ομάδας των δραστών και τους γονείς τους, προκειμένου να μπει ένα φρένο στην κατάσταση, καθώς οι παθόντες καταγγέλλουν ότι έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των παιδιών στην περιοχή.

Πηγή: documentonews.gr από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Load More Related Articles
Load More In Ελλάδα
Comments are closed.

Check Also

Ολοκληρώθηκε η παράδοση- παραλαβή & η συγκρότηση σε Σώμα του νέου ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Δ. Πύλης

Από το απερχόμενο ΔΣ του Εμπορικού Συυλόγου Πύλης, εξεδόθη η κάτωθι σχετική ανακοίνωση …