Ntak Arxiki

Των Γεώργιου Ράπτη και Πολυχρόνη Νταλάση

Το Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2017, στο Αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης  Λάρισας, στα πλαίσια των δράσεων του ΓΕΣ για το έτος Εφέδρων και Εθνοφυλάκων που έχει ανακηρυχθεί από το Υπουργείο Εθνικής  Άμυνας το έτος 2017, και με την παρουσία του Διοικητού της 1ης Στρατιάς /EU-OHQ Αντιστρατήγου Δημόκριτου Ζερβάκη πραγματοποιήθηκε η «ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΦΕΔΡΕΙΑΣ», που διοργάνωσε η 1η Στρατιά.

Στην εν λόγω εκδήλωση τιμήθηκαν από τον Νομό Τρικάλων, οι Έφεδροι Αξιωματικοί: ο Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Τρικάλων κ.κ. Ράπτης Γεώργιος και Πολυχρόνης Νταλάσης, «σε ένδειξη τιμής για την προσφορά στην πατρίδα».

Παρευρέθησαν Εθνοφύλακες και Έφεδροι όλων των βαθμών και ηλικιών από πολλές πόλεις της περιοχής ευθύνης της 1ης Στρατιάς. Παρευρέθηκε και ο αιωνόβιος 102 ετών) Έφεδρος Ανθυπολοχαγός του έπους 1940-41 Λάζαρο Αρσενίου. Παρευρέθησαν επίσης από το Δ.Σ. του ΣΕΑΝ Τρικάλων ο Μ. Μιχαλίτσης και ο Κ. Κρεβούρης, Ν. Χατζηγιάννης, Δημ. Πράτος.

dal duo

Οι τιμηθέντες από τον Νομό Τρικάλων, Έφεδροι Αξιωματικοί-Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Τρικάλων κ.κ. Ράπτης Γεώργιος και Πολυχρόνης Νταλάσης.

 

ntal 3

Ο Διοικητής της Στρατιάς με τους τιμηθέντες ‘Εφέδρους

Load More Related Articles
Load More In Θεσσαλία
Comments are closed.

Check Also

Την Δευτέρα του Πάσχα, η «Γιορτή Αγάπης», από τον Σύλλογο Γυναικών Αγ. Βησσαρίωνα

Ο Σύλλογος Γυναικών Αγίου Βησσαρίωνα ΄ΤΟ ΔΟΥΣΙΚΟ¨ σας προσκαλεί στη ¨ΓΙΟΡΤΗ ΑΓΑΠΗΣ ¨ τη Δε…