Paidis (2)

Ο εντεταλμένος σύμβουλος της Περιφέρειας Θεσσαλίας για θέματα Τουρισμού – Πολιτισμού και π. Αντιπεριφερειάρχης  κ. Θανάσης Παιδής, παρευρέθηκε στο πανελλήνιο παιδικό πρωτάθλημα Πάλης που διεξήχθη στο Λάρισα στο κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης.

Στην έναρξη των αγώνων   ο κ. Θανάσης Παιδής  βραβεύτηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης  για την πολυετή προσφορά στον χώρο του αθλητισμού  και την συμμετοχή του στην διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας

Η βράβευση έγινε από τον Αντιπρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Ξενοφών Αθανάσιου .

Με το πέρας της βράβευσης  σε σύντομο χαιρετισμό ο κ. Θανάσης Παιδής ανέφερε:

«Ιδιαίτερα  τιμητική η βράβευση αυτή  από την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης της οποίας είχα την χαρά να υπηρετήσω ως μέλος της διοίκησης της Ομοσπονδίας . Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση της ομοσπονδίας συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν και τις διακρίσεις που παίρνει η χώρας μας στο εξωτερικό.

Ας ελπίσουμε η Ελληνική πολιτεία να δώσει την δέουσα σημασία στην Πάλη , ένα αρχαίο Ελληνικό Άθλημα, το άθλημα των Ολυμπιονικών ώστε και στο μέλλον να έχουμε αντίστοιχα μεγάλες επιτυχίες. Ταλέντα υπάρχουν πάρα πολλά όπως είδαμε και σήμερα στους αγώνες που με την κατάλληλη υποστήριξη οι μεγάλες διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο δεν θα αργήσουν να έρθουν»κατέληξε ο κ. Θανάσης Παιδής .

Paidis (1)

Paidis (3)

Paidis (4)

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Γεωργιάδης: Αυτόματη έκδοση σύνταξης με προεργασία 6 μήνες πριν την αίτηση

Μία καινοτόμα δράση του e- ΕΦΚΑ που βρίσκεται ακόμη σε πιλοτικό επίπεδο και αφορά στους εν…