Simor Vlax

Μπορεί στην Πολιτική Ηλίας Βλαχογιάννης & Χρήστος Σιμορέλης να είναι εκ διαμέτρου  αντίθετοι, χωρίς πολλές ελπίδες να τα βρουν κάποτε, ραδιοφωνικά όμως ισχύει το εντελώς αντίθετο και ανταμώνοντας στην «Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6» τη «βρίσκουν» πολύ καλά οι δυο τους,  μέσω της δικής τους εκπομπής «Και μαζί και χώρια «, κάθε Σάββατο πρωί και για μιάμιση ώρα από τις 9:00 έως τις 10:30, θα μας κρατούν συντροφιά με ποικιλία θεμάτων μέσα από την τοπική, εθνική & παγκόσμια ειδησεογραφία.

Αυτό το Σάββατο & στην παρθενική τους εκπομπή, θα «καταπιαστούν» με θέματα που αφορούν στον Δ. Πύλης, ενώ καλεσμένοι τους τηλεφωνικά θα είναι οι επικεφαλής της Αξ/κής & Ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δήμου μας κ.κ. Χήρας &  Τσιούτσιας αντίστοιχα, ενώ θέματα Δημόσιας Υγείας και ιδιαίτερα η πανδημία COVID 19, θα αποτελέσουν αντικείμενο του διαλόγου με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας, κ. Μάριο Θεμιστοκλέους.

vla sim

Load More Related Articles
Load More In Χόμπι - Επιχειρείν - Ελεύθερος Χρόνος
Comments are closed.

Check Also

Κ. Μαράβας από Πύλη: Όσες οι χιλιάδες σταγόνες της αποψινής βροχής, τόσες & οι ψήφοι στην κάλπη του Συνδυασμού μας την Κυριακή!(βίντεο/φωτό)

«Γκρέμισε» το Πνευματικό Κέντρο της Πύλης ο Κώστας Μαράβας… Πρωτόγνωρη και απρόσμενη…