vlaxogiannis 2
Όσο πλησιάζουμε προς τον Αύγουστο, όσο θα πληθαίνουν τα εκλογικά σενάρια, τόσο θα γινόμαστε μάρτυρες της μάχης μέχρις εσχάτων, των «Δυνάμεων του ΚΑΛΟΥ» (Κυβερνώντες), εναντίον του «ΚΑΚΟΥ» ( Αντιπολίτευση) …, με στόχευση την επόμενη εκλογική αναμέτρηση και  την επόμενη μέρα.  Η κυβέρνηση αυτοεγκλωβιζεται σε σενάρια, υποθέσεις και….. συνωμοσιολογιες.
Ανακαλύπτει το….»ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ » σκάνδαλο της «μεταπολιτευσης» (Νοvartis) , που αποδεικνύεται μια φωτοβολιδα που στοχεύει στην ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΕΞΟΝΤΩΣΗ  και ΟΜΗΡΊΑ των πολιτικών της αντιπάλων, παρά στην ΑΠΟΚΆΛΥΨΗ των ΑΥΤΟΥΡΓΩΝ και ΕΝΌΧΩΝ …
Ανακαλύπτει «ΜΑΥΡΟ μέτωπο» εναντίον της, στο οποίο συνυπάρχουν όλοι οι πολιτικοί της αντίπαλοι, το κομμάτι των Μ. Μ. Ε που ΔΕΝ «ΑΛΩΘΗΚΕ » και ΔΕΝ «ΣΥΜΒΙΒΆΣΤΗΚΕ «μαζί της.
ΚΑΙ φυσικά πίσω απ όλα αυτά,  ΠΡΈΠΕΙ  να είναι…. – ΠΑΝΤΑ-… ο…. Κυριάκος ΜΗΤΣΟΤΆΚΗΣ, η… ΜΑΡΕΒΑ, κάποιες Offshore, λίγο ΒΕΝΙΖΈΛΟΣ κλπ . Με  » ενορχηστρωτη,» φυσικά, τον κατ εξοχή «ΕΚΠΡΌΣΩΠΟ» της… «διαπλοκής» Ευάγγελο Μαρινακη…Χωρίς «διαπλοκή» , ΔΕΝ ΔΈΝΕΙ το… γλυκό….. Αυτός που μέχρι πρότινος, υπήρξε «ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟΣ- και όχι μόνο – συνομιλητής» του  Μεγάρου Μαξίμου, τώρα είναι ο φανατικοτερος αντίπαλος της συγκυβέρνησης.
Το ΦΩΣ  και το ΣΚΟΤΆΔΙ … Το ΧΘΕΣ και το ΑΥΡΙΟ …
Απέναντι σ όλες αυτές τις δυνάμεις του «ΚΑΚΟΎ «, ΠΑΛΕΎΕΙ το «ΠΑΙΔΊ του λαού» , σαν άλλος…. Νίκος Ξανθοπουλος…. Ο οποίος πονάει πραγματικά το λαό, ΔΕΝ του είπε ΠΟΤΈ ΨΈΜΑΤΑ , απλά είχε μερικές….» ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ….»
Πότε κάνει επίθεση γοητείας στο Κίνημα Αλλαγής και στην Πρόεδρο του Φώφη ΓΕΝΝΗΜΑΤΆ και πότε κάνει σκληρή επίθεση εναντίον της, όταν πάει κόντρα στις ΣΤΟΧΕΥΣΕΙΣ του και στα ΣΧΕΔΙΑ του.
  Μοναδικός σκοπός τους, η πάση θυσία ΔΙΑΤΉΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΚΤΗΜΕΝΩΝ.
Μέλημά τους, η ΜΑΚΡΟΗΜΕΡΕΥΣΗ στην εξουσία. Όπλο τους ο ΚΑΤΑΓΓΕΛΤΙΚΟΣ λόγος, η διαίρεση του λαού σε «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ και ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΟΥΣ «, σε «ανθρώπους του ΛΑΟΥ » και σε «υπηρέτες του ΚΕΦΑΛΑΊΟΥ …..»
Νομίζουν ότι επειδή με τα ΤΕΡΑΤΏΔΗ ψεύδη τους και το ΑΠΎΘΜΕΝΟ πολιτικό τους ΘΡΆΣΟΣ , ΞΕΓΕΛΑΣΑΝ δυο φορές τους πολίτες, θα τους ΞΕΓΕΛΆΣΟΥΝ και ΠΑΛΙ .
Είναι όμως βαθειά» ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ .» Οι πολίτες ήδη, τους ΓΎΡΙΣΑΝ την πλάτη.
Είχε την ευκαιρία να το διαπιστώσει «ΙΔΙΟΙΣ ομμασι» ο Πρωθυπουργός, κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στη Λέσβο.  Στο νησί που του είχε δώσει μεγάλη πλειοψηφία, στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις. Περασμένα μεγαλεία και διηγωντας τα, να κλαις….
Τα προϊόντα της  «πλατείας ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ και των ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ «, αυτοί που θα ΕΣΚΙΖΑΝ τα Μνημόνια, αυτοί που θα ΔΙΕΓΡΑΦΑΝ μονομερώς το ΧΡΈΟΣ , είναι τώρα ΌΜΗΡΟΙ των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ. Ό,τι και να κάνουν, ό,τι και να πουν, όσα τεχνάσματα και να μετελθουν, ξέρουν τι τους ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ στις εκλογές….
Το πολιτικό τους τέλος, ΈΡΧΕΤΑΙ…. Όπως κατά τρόπο ΘΟΡΥΒΏΔΗ ανέβηκαν στην εξουσία, έτσι θα είναι ΘΟΡΥΒΏΔΕΣ και το ΠΟΛΙΤΙΚΌ τους
ΤΕΛΟΣ.
Όσο πιο γρήγορα το αντιληφθούν, τόσο ΚΑΛΎΤΕΡΑ γι  ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ Τόπο. Έστω και τώρα, ας φύγουν με κοινοβουλευτικη και κοινωνική ΕΥΠΡΈΠΕΙΑ . Ας μη συνεχίσουν να ΔΙΧΆΖΟΥΝ τον Ελληνικό λαό.
Έχουν να διαλέξουν μεταξύ ΕΝΤΙΜΗΣ  ΉΤΤΑΣ και ΠΟΛΙΤΙΚΉΣ ΣΥΝΤΡΙΒΉΣ .
Η επιλογή, δική τους…..

  Ηλίας Γ Βλαχογιάννης, πρ Νομάρχης και βουλευτής Τρικάλων.. 

Load More Related Articles
Load More In Βήμα των πολιτών
Comments are closed.

Check Also

Θανάσης Λιούτας: Εντάσσονται στην πρώτη αρωγή και οι πλημμυροπαθείς κατ’ επάγγελμα αγρότες

Και οι κατ’ επάγγελμα αγρότες, των οποίων το πάγιο κεφάλαιο και ο εξοπλισμός, έπαθαν ζημιά…