Dimarxeio 2

Άλλο ένα έργο βγήκε προς δημοπράτηση με ανοιχτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό από τον Δήμο Πύλης & αφορά σε «Ασφαλτοστρώσεις – Συντηρήσεις Ασφαλτικών».

Με την παρούσα εργολαβία προβλέπονται εργασίες συντηρήσεως στο οδικό δίκτυο του Δήμου Πύλης & αποβλέπουν στη βελτίωση της βατότητας και στην εξασφάλιση της ασφαλούς κυκλοφορίας στο οδικό δίκτυο του Δήμου.

Αναλυτικότερα προβλέπεται η εκτέλεση των εργασιών ασφαλτόστρωσης στις παρακάτω Τ.Κ. :

Παλαιομοναστήρου, Δροσερού, Πηγής, Λιλής, Ελευθεροχωρίου, Κοτρωνίου, Αγ. Βησσαρίωνα, Φιλύρας, Πιαλείας, Παλαιοκαρυάς, Μουριάς, Παραποτάμου, Πύλης, Φήκης & Ροπωτού.

Η συνολική δαπάνη του έργου ανέρχεται στο ποσό των 241.935,48 € για εργασίες και 58.064,52 Φ.Π.Α.
Το έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Προγράμματος ΣΑΤΑ Δήμου Πύλης.

Παρακάτω η περίληψη της διακήρυξης, που αφορά στο έργο με όλα τα στοιχεία που τη συνοδεύουν…

1. Ο Δήμος Πύλης, προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάθεση, με κριτήριο τη χαμηλότερη τιμή, του έργου «Ασφαλτοστρώσεις – Συντηρήσεις ασφαλτικών», με προϋπολογισμό 241.935,48€ χωρίς Φ.Π.Α. Το έργο συντίθεται από τις ακόλουθες κατηγορίες εργασιών (ποσά με δαπάνες εργασιών, ΓΕ και ΟΕ και απρόβλεπτα) : Χωματουργικά – Οδοστρωσία : 57.791,92€ & Ασφαλτικά : 179.408,46€.

2. Προσφέρεται ελεύθερη, πλήρης, άμεση και δωρεάν ηλεκτρονική πρόσβαση στα έγγραφα της σύμβασης στον ειδικό, δημόσια προσβάσιμο, χώρο “ηλεκτρονικοί διαγωνισμοί” της πύλης www.promitheus.gov.gr, στο ΚΗΜΔΗΣ, καθώς και στην ιστοσελίδα της αναθέτουσας αρχής http://www.dimospylis.gr. Η διακήρυξη του έργου έχει συνταχθεί σύμφωνα με το εγκεκριμένο σχέδιο από την Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2434350321, FAX επικοινωνίας 2434350312, αρμόδιος υπάλληλος για επικοινωνία Δημήτριος Φέκος.

3. Οι προσφορές υποβάλλονται από τους ενδιαφερομένους ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ΕΣΗΔΗΣ, μέχρι την καταληκτική ημερομηνία την Παρασκευή 11 – 5 – 2018 και ώρα 10:00, σε ηλεκτρονικό φάκελο του υποσυστήματος. Για τη συμμετοχή στην παρούσα διαδικασία οι ενδιαφερόμενοι οικονομικοί φορείς απαιτείται να διαθέτουν ψηφιακή υπογραφή, χορηγούμενη από πιστοποιημένη αρχή παροχής ψηφιακής υπογραφής και να εγγραφούν στο ηλεκτρονικό σύστημα (ΕΣΗΔΗΣ- Διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr). Το σύστημα υποβολής προσφορών είναι με επί μέρους ποσοστά έκπτωσης σύμφωνα με το Ν.4412/2016.

4. Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν : Μεμονωμένες εργοληπτικές επιχειρήσεις εγγεγραμμένες στο Μητρώο Εργοληπτικών Επιχειρήσεων που τηρείται στη Γ.Γ.Δ.Ε. του Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε., εφόσον ανήκουν στην Α2 και άνω για έργα κατηγορίας ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ.

5. Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό απαιτείται η κατάθεση εγγυητικής επιστολής ύψους 4.838,71€ και ισχύ τουλάχιστον έννέα (9) μηνών και 30 ημερών, μετά την ημέρα διεξαγωγής του διαγωνισμού. Ο χρόνος ισχύος των προσφορών είναι εννέα (9) μήνες από την ημερομηνία υποβολής των προσφορών.

6. Χρηματοδότηση : ΣΑΤΑ του Δήμου Πύλης

7. Τόπος εκτέλεσης του έργου : Τοπικές κοινότητες του Δήμου Πύλης.

8. Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου, ορίζεται σε 8 (ΟΚΤΩ) μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

9. Το αποτέλεσμα θα εγκριθεί από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Πύλης.

2.analytikh_diakhryjh_ΑΣΦΑΛΤΙΚΑ_ΟΚ_signed

2.teyd ΟΚ_signed

2.teyd ΟΚ

3.entypo_oikonomikhs_prosforas ΟΚ_signed

4.texnikh_perigrafh ΟΚ_signed

6.proypologismos ΟΚ_signed

7.timologio_meleths ΟΚ_signed

8.esy_N.4412 ΟΚ_signed

9.tsy ΟΚ_signed

10.say ΟΚ_signed

11.fay ΟΚ_signed

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά

Comments are closed.

Check Also

Κώστας Σκρέκας: «Υψώνουμε τείχος προστασίας για την ελληνική οικογένεια με 3 νέα μέτρα κατά της ακρίβειας»

Τις Υπουργικές αποφάσεις για την εφαρμογή των μέτρων κατά της ακρίβειας υπέγραψε ο Υπουργό…