Gardiki

Βελτιώνει την προσβασιμότητα σε ένα ακόμη οδικό τμήμα του ορεινού όγκου της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε την έγκριση διάθεσης πίστωσης ύψους 80.000 ευρώ για το έργο «Συντήρηση οδού Παλαιοχώρι Γαρδικίου προς Αγία Μαρίνα» που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Θεσσαλίας.

«Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, τους Περιφερειακούς Συμβούλους, τις υπηρεσίες μας επενδύουμε σε έργα τα οποία ενισχύουν την προσβασιμότητα σε χωριά του ορεινού όγκου της Π.Ε. Τρικάλων» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

«Προχωράμε ένα χρήσιμο έργο  που βελτιώνει το οδικό τμήμα από το  Παλαιοχώρι Γαρδικίου προς την Αγία Μαρίνα. Στεκόμαστε με σεβασμό και ενδιαφέρον δίπλα στους ανθρώπους που ζουν στα ορεινά και στους επισκέπτες της περιοχής» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

 

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Κ. Αγοραστός για debate: «Επιτελους ο κ. Κουρετας αποδέχτηκε να κάνουμε έναν ήρεμο και πολιτισμένο διάλογο για το αύριο της Θεσσαλίας»

Σε δήλωση του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός σχετικά με τη διεξαγωγ…