ereunites_xorafi

Την έγκριση των αποτελεσμάτων αξιολόγησης 205 (διακοσίων πέντε) αιτήσεων στήριξης που υποβλήθηκαν στο πλαίσιο του Μέτρου 9, το οποίο αφορά στην «Σύσταση ομάδων και οργανώσεων παραγωγών» στο πλαίσιο του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2014 – 2020 αποφάσισε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Από τις 205 αιτήσεις των ενδιαφερόμενων, εν τέλει πέρασαν 122, 16 απορρίφθηκαν, ενώ οι υπόλοιπες 67 δεν εγκρίθηκαν λόγω εξάντλησης των διαθέσιμων πόρων του Μέτρου 9. Όπως αναφέρεται σε σχετική απόφαση που δημοσιεύτηκε στην διαύγεια «τα αποτελέσματα προκύπτουν με βάση τα κριτήρια επιλογής Πράξεων, όπως αυτά εγκρίθηκαν από την Επιτροπή Παρακολούθησης του ΠΑΑ 2014-2020».

Συγκεριμένα, το ΥπΑΑΤ, όπως αναφέρεται στην απόφαση, αποφάσισε:

-Την ενίσχυση 122 (Εκατόν είκοσι δύο) παραδεκτών αιτήσεων στήριξης, που υποβλήθηκαν στο πλαίσιο του Μέτρου 9 «Σύσταση ομάδων και οργανώσεων παραγωγών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2014 – 2020 και παρουσιάζονται με φθίνουσα σειρά βαθμολογίας στον ΠΙΝΑΚΑ I «ΕΝΙΣΧΥΟΜΕΝΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ» του Παραρτήματος, το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της παρούσας.

-Τη μη ενίσχυση, λόγω εξάντλησης των διαθέσιμων πιστώσεων, 67 (Εξήντα επτά) παραδεκτών αιτήσεων στήριξης που υποβλήθηκαν στο πλαίσιο του Μέτρου 9 «Σύσταση ομάδων και οργανώσεων παραγωγών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2014 – 2020 και παρουσιάζονται με φθίνουσα σειρά βαθμολογίας στον ΠΙΝΑΚΑ IΙ «ΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ – ΜΗ ΕΝΙΣΧΥΟΜΕΝΕΣ ΛΟΓΩ ΕΞΑΝΤΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΩΝ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ» του Παραρτήματος της παρούσας

-Τη μη αποδοχή 16 (δεκαέξι) αιτήσεων στήριξης, που υποβλήθηκαν στο πλαίσιο του Μέτρου 9 «Σύσταση ομάδων και οργανώσεων παραγωγών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2014 – 2020 και παρουσιάζονται στον ΠΙΝΑΚΑ ΙΙΙ «ΜΗ ΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ» του Παραρτήματος της παρούσας. Οι αιτήσεις στήριξης που περιλαμβάνονται στον ΠΙΝΑΚΑ ΙΙΙ κρίνονται ως μη επιλέξιμες διότι το επενδυτικό σχέδιο δεν ικανοποιεί τις προϋποθέσεις ένταξης, όπως αυτές αναφέρονται στην αριθμ. πρωτ. 13850/147-12-2017 1 Η Πρόσκληση Υποβολής Αιτήσεων Στήριξης.

Η απόφαση

Πηγή: agrotypos.gr

Load More Related Articles
Load More In Αγροτικά νέα
Comments are closed.

Check Also

Εθνικά Καλλιστεία GS HELLAS 2023: Υπερπαραγωγή Ομορφιάς και εκλογή της Miss Universe Greece 2023. Όλοι οι μεγάλοι νικητές της λαμπερής βραδιάς  

Ο Απόλυτος θεσμός ομορφιάς της χώρας, τα Εθνικά Καλλιστεία GS HELLAS 2023 για δέκατη τρίτη…