Arxiki

Την προεκλογική κεντρική του ομιλία, πραγματοποίησε χθες βράδυ ο κ. Βαλάντης Τσιούτσιας, μπροστά σε ένα μεγάλο κοινό, που κατέκλυσε τον χώρο του εκλογικού του κέντρου στην Πύλη, επί της κεντρικής οδού Άρτης και περιμετρικά αυτού.

Ο κ. Τσιούτσιας και διά βήματος επιτέθηκε στη νυν δημ. Αρχή, κατηγορώντας την για νοοτροπία μικροπολιτικών συμφερόντων και σκοπιμοτήτων, νεποτισμό, αλλά και για ιδιοτέλεια σε βάρος του κοινού καλού, ενώ της επέρριψε ευθέως ευθύνες για μια σειρά θεμάτων, όπως την φυγή των τραπεζικών καταστημάτων, την ερημοποίηση της Πύλης και των χωριών του Δήμου, την οικονομική στασιμότητα, την αύξηση δημοτικών τελών και την μη ικανοποιητική προσέλευση επισκεπτών.

Ακόμη ο κ. Τσιούτσιας κατηγόρησε την δημ. Αρχή, για ανερμάτιστη πολιτική και κακοδιαχείρηση των δημοτικών πραγμάτων και με πρόχειρα έργα «πασπαλίσματα», όπως ο ίδιος τα χαρακτήρισε, προσπαθεί να ρίξει στάχτη στα μάτια του κόσμου, με σκοπό την υφαρπαγή της ψήφου του.

Ο κ. Τσιούτσιας στη συνέχεια της ομιλίας του αναφέρθηκε σε μια σειρά βασικών στόχων που έχει θέσει ο ίδιος και τα μέλη του συνδυασμού «Πύλη Αξιών», με βασικότερους…

  • Την ποιοτική αναβάθμιση του Δήμου και την βελτίωση της καθημερινότητας των συνδημοτών
  • Την προβολή του Δήμου και την ανάπτυξη του Τουρισμού
  • Την ενίσχυση της Γεωργίας και της Κτηνοτροφίας
  • Την πολιτισμική και πολιτιστική ανάπτυξη του Δήμου και την υποστήριξη του Αθλητισμού

Για όλα αυτά, ο ίδιος και οι συνεργάτες του είναι έτοιμοι να τα κάνουν πράξη μέσα από μια αλλαγή που έχει ανάγκη ο Δήμος, για να ανακάμψει,  να ανελιχθεί και να προοδεύσει, αλλά και να ανακτήσει την θέση που του ανήκει στην Περιφέρειά του και Πανελλαδικά.

Έχοντας βαθιά επίγνωση πως όλα αυτά δεν είναι εύκολη υπόθεση ο κ. Τσιούτσιας δεσμεύεται προσωπικά αυτός και η ομάδα του, πως μέσα από σκληρή δουλειά, με αυτοθυσία και αφοσίωση στο έργο τους, θα προσπαθήσουν όλοι μαζί να σταθούν στο ύψος του λόγου τους.

Τέλος ο κ. Τσιούτσιας απηύθυνε κάλεσμα σε όλο τον κόσμο να δώσει την δύναμή του στην ομάδα του, ώστε να αγωνισθεί για όλα τα παραπάνω με αλήθεια, διαφάνεια, σοβαρότητα, καθαρή και ανοιχτή σκέψη, σύνεση, κοινωνική αλληλεγγύη, ανιδιοτέλεια, ισότητα, σεβασμό, εμπιστοσύνη, ίσες ευκαιρίες για όλους και εντιμότητα, για να κλείσει την βραδιά της κεντρικής του ομιλίας στην Πύλη, με την παρουσίαση έναν-έναν, όλων των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων, που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιό του.

(*Περισσότερα από την ομιλία του κ. Τσιούτσια, στο βίντεο που ακολουθεί)

DSC00395

DSC00396

DSC00397

DSC00398

DSC00399

DSC00400

DSC00401

DSC00402

DSC00403

DSC00404

DSC00405

DSC00406

DSC00407

DSC00408

DSC00409

DSC00410

DSC00411

DSC00412

DSC00413

DSC00415

DSC00418

DSC00420

DSC00421

Val Topiko

 

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Θανάσης Κωστάκης: Η ήρεμη Δύναμη! του Κώστα Μαράβα & σε αυτή την εκλογική Σύγκριση!

  «Προχωράμε μαζί & πάλι με πολιτικό ήθος & εντιμότητα», είναι το κεντρικό σύ…