Valantis TS

Ακάθεκτος & με περισσότερη δυναμική, συνεχίζει τον προεκλογικό του αγώνα ο νέος υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης κ. Βαλάντης Τσιούτσιας, ύστερα & από τα πολλά ενθαρρυντικά μηνύματα που λαμβάνει κατά τις καθημερινές του περιοδείες, συνδιαλεγόμενος με απλούς πολίτες, αναλύοντας θέσεις & προτάσεις του συνδυασμού «Πύλη Αξιών», αλλά & από τη στελέχωση του ψηφοδελτίου με νέες υποψηφιότητες, που καλά κρατούν & συνεχίζουν…

«Με φρόνηση και διάλογο, σχεδιάζουμε το μέλλον του Δ. Πύλης», είναι ένα από τα βασικά, όχι απλώς συνθήματα, αλλά & «πιστεύω» της παράταξης σε αυτή την προεκλογική διαδικασία, καθώς όπως διατείνεται & ο ίδιος ο κ. Τσιούτσιας…:

«Η Διαχείριση & η συστατική δομή με ποιοτικά χαρακτηριστικά ενός Δήμου, δεν είναι υπόθεση του ενός ή των ολίγων, αλλά προπαντός του συνόλου, των ίδιων των δημοτών που τον απαρτίζουν. Για τον λόγο αυτό & εμείς ως «Πύλη Αξιών», επιδιώκουμε τον διάλογο, είμαστε σε διάλογο & σχεδιάζουμε το μέλλον του Δήμου μας με φρόνηση, υπευθυνότητα, ειλικρίνεια, ιεραρχώντας βασικά προβλήματα, αλλά & στόχους, για μια νέα αναπτυξιακή τροχιά, στην οποία έχει ανάγκη & επιβάλλεται να μπει ο Δ. Πύλης, ώστε ο κάθε δημότης του να ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον».

Έχουμε τις ιδέες, έχουμε τις προτάσεις, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας να τις μετουσιώσουμε σε λύσεις».

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Θανάσης Λιούτας: Εντάσσονται στην πρώτη αρωγή και οι πλημμυροπαθείς κατ’ επάγγελμα αγρότες

Και οι κατ’ επάγγελμα αγρότες, των οποίων το πάγιο κεφάλαιο και ο εξοπλισμός, έπαθαν ζημιά…