aeras

Παρά την απρόσμενη πτήση, το 4χρονο κοριτσάκι συνεχίζει να κρατάει στο χέρι του το κινητό τηλέφωνο (vid)

Τη δύναμη της μητέρας Φύσης, χωρίς ευτυχώς συνέπειες, γνώρισε ένα κοριτσάκι στις ΗΠΑ, το οποίο κυριολεκτικά το πήρε και το σήκωσε ο αέρας.

 Το 4χρονο παιδί επέστρεφε στο σπίτι του, στο βορειοανατολικό Οχάιο, μαζί με την μητέρα του. Αφού βγαίνει από το αυτοκίνητο, ανεβαίνει τρέχοντας τις σκάλες και ανοίγει την πόρτα. Πριν προλάβει καλά-καλά να καταλάβει τι συμβαίνει, βρίσκεται να αιωρείται, κρατώντας με το ένα χέρι το πόμολο της πόρτας και με το άλλο ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έπεσε ούτε και κατά την «πτήση».

«Είναι απολύτως καλά. Αρχικά ήταν φοβισμένη αλλά στη συνέχεια έβαλε τα γέλια. Κρατιόταν μέχρι να την πάρω», είπε η μητέρα, η οποία ανέβασε το σχετικό βίντεο στο διαδίκτυο, με μουσική υπόκρουση το Come Fly with Me του Φρανκ Σινάτρα.

Την Τετάρτη, ημέρα του περιστατικού, στην ευρύτερη περιοχή έπνεαν ισχυροί άνεμοι, με τις αρχές να εκδίδουν αλλεπάλληλες προειδοποιήσεις ενώ υπήρχε και ταξιδιωτική απαγόρευση. Λόγω των καιρικών συνθηκών μάλιστα υπήρξαν διακοπές ρεύματος και καταγράφηκαν υλικές ζημιές και ατυχήματα.

Πηγή:news247.gr από Fox8

Load More Related Articles
Load More In Κόσμος
Comments are closed.

Check Also

Την Πέμπτη 2/11, η υποδοχή του ιερού λειψάνου του Αγ. Γεωργίου, στην Πιαλεία