filiko-enduro-meteorwn-  ok

Αύριο Κυριακή 27 Μαρτίου 2016 η ΜΟ.ΛΕ. Καλαμπάκας με την στήριξη του Δήμου Καλαμπάκας , διοργανώνει τον 4ο «Φιλικό» Εnduro Μετεώρων σε έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς Enduro στην Ελλάδα.
Σε ό,τι αφορά τη διαδρομή το μήκος της είναι περίπου 75 χιλιόμετρα, απολύτως εντουράδικα ατέλειωτα μονοπάτια με την μεγαλύτερη δυνατή ποικιλία. Σε όλο το μήκος της αποτελείται από εναλλάξ γρήγορα και τεχνικά περάσματα με πλήρη σήμανση και υποστήριξη από αναβάτες της διοργάνωσης (σκούπες) και θα ικανοποιήσει τόσο τον έμπειρο εντουρά όσο και τον χομπίστα. Θα περιηγηθούμε σε κάθε τύπου τερρέν Enduro: χωμάτινα μονοπάτια, πέτρινα ανεβάσματα, μονοπάτια στα δάση των Μετεώρων, ρέματα, τεχνικά Εnduro τερρέν, όλα με φόντο τους βράχους των Μετεώρων.
Η εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής 27 Μαρτίου 2016 και ώρα 10:30 από το Γήπεδο του Καστρακίου στο 5ο χλμ. Ε.Ο Καλαμπάκας – Ιωαννίνων (πλησίον Στρατοπέδου Π.Α.Π) όπου θα λειτουργεί και η γραμματεία της οργάνωσης. Επίσης για όποιον-ους βρεθούν στην Καλαμπάκα από την προηγούμενη μέρα και θέλουν να εγγραφούν , η γραμματεία θα λειτουργεί και το βραδύ του Σαββάτου στα γραφεία της λέσχης (Χίου 3, Περιοχή Προφ. Ηλία) και ώρα 20:00 με 22:00.

Ο ανεφοδιασμός θα γίνει στο 45 χλμ. της διαδρομής και στο χωριό Αγ. Δημήτριος και λόγω του μήκους της διαδρομής θα είναι πιθανόν απαραίτητος τόσο για τις δίχρονες όσο και για τις τετράχρονες μηχανές (Βενζίνη-Λάδι). Διαδρομή ΑΤV δεν προβλέπεται . Ο τερματισμός θα γίνει στο σημείο εκκίνησης.
Η πόλη της Καλαμπάκας διαθέτει όλες τις υποδομές για τη φιλοξενία επισκεπτών για όσα άτομα ενδιαφέρονται για διήμερη Εnduro απόδραση. Στο site : www.hotelsmeteora.gr.com θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε.
Η συμμετοχή ανέρχεται σε 15 ευρώ με αναμνηστικό Μπλουζάκι.
Σας περιμένουμε όλους!
Για κάθε πληροφορία, δηλώσεις συμμετοχής, ξενοδοχεία κλπ. καλέστε στα τηλέφωνα: 6948057010, 6947990803, 6946412357

Load More Related Articles
Load More In Θεσσαλία
Comments are closed.

Check Also

Πεζοπορία στα Μετέωρα, διοργανώνει η Ο.Λ.Κ. στις 08/10

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου η Ορειβατική Λέσχη Καλαμπάκας διοργανώνει πεζοπορία στην περιοχή τ…