altsantiri

Τι είπε ο Υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης

Στους τρόπους με τους οποίους θα ενισχυθεί ο εσωτερικός τουρισμός από την κυβέρνηση αναφέρθηκε ο Χάρης Θεοχάρης, όταν έκανε γνωστά τα μέτρα για τον Τουρισμό, μετά το διάγγελμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, για την γ’ φάση στήριξης λόγω της κρίσης από τον κορονοϊό. Κάνοντας λόγο για…Voucher σε 250.000 δικαιούχους.

Ο Υπουργός Τουρισμού μιλώντας στην ενημέρωση για την επανεκκίνηση της οικονομίας και της «βαριάς βιομηχανίας» της χώρας που είναι ο τουρισμός τόνισε πως ο εσωτερικός θα ξεκινήσει από τις 25 Μαΐου.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στο πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» το οποίο είναι ύψους 30 εκατ. ευρώ και θα δίνει e-voucher αξίας 120 ευρώ σε κάθε δικαιούχο για διακοπές για τουλάχιστον 4 διανυκτερεύσεις.

Το πρόγραμμα αυτό αφορά ξενοδοχεία και ταξιδιωτικά γραφεία και οι δικαιούχοι είναι γύρω στους 250.000. Ακόμη θα υπάρξουν εταιρικά Holiday Vouchers για επιπλέον αφορολόγητο voucher διακοπών αξίας 300 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Χάρης Θεοχάρης επιβεβαίωσε την πρόταση της Τουρκίας στην Ελλάδα για κοινές δράσεις για προώθηση του τουρισμού στο Αιγαίο. Βέβαια, η τελική απόφαση ανήκει και στο Υπουργείο Εξωτερικών, αφού προέχει η καλή γειτνίαση.

Πηγή: altsantiri.gr

Load More Related Articles
Load More In Ελλάδα
Comments are closed.

Check Also

Δημ. Μπογδάνος στην Πύλη: Σύγχρονη μάστιγα, τα αυτοάνοσα νοσήματα. Με τεράστιο ενδιαφέρον η ενημερωτική Ημερίδα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης(βίντεο)

Με τεράστιο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 11:00 η ενημερωτική Ημερίδα, μ…