2019_05_28_09_20_14_GettyImages-1154575745670280552-e1559037874714-900x676

(Getty Images)

Άνετο, κομψό και κατάλληλο σχεδόν για κάθε περίσταση

Tο καλοκαίρι είναι σχεδόν εδώ, που σημαίνει ότι η εποχή της εσπαντρίγιας έχει έρθει (άσχετα αν μπορούμε να τη φορέσουμε μόνο στο σπίτι προς το παρόν). Tο τέλειο δηλαδή στυλ παπουτσιών για τον Ιούνιο, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο και για εκατοντάδες λόγους.

Είναι άνετες ακόμη και όταν είναι ψηλές και μπορούν να φορεθούν ακόμα και στο γραφείο. Είναι casual αλλά τα σωστά στυλ και με τους κατάλληλους συνδυασμούς μπορούν να φορεθούν και σε μια πιο επίσημη περίσταση, πράγμα που σημαίνει ότι χρειάζεσαι μόνο ένα ζευγάρι παπούτσια για τις μελλοντικές σου αποδράσεις τα Σαββατοκύριακα.

Επιπλέον είναι το αγαπημένο καλοκαιρινό στυλ παπουτσιών των royalties και κάθε σεζόν μας χαρίζουν την έμπνευση που χρειαζόμαστε για το πώς να τις φορέσουμε.

Δες παρακάτω μερικές από τις αγαπημένες μας βασιλικές εμφανίσεις με εσπαντρίγιες:

Getty Images

Η Κate ξέρει πάντα πώς να πετύχει την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στο επίσημο και το casual και το απέδειξε ακόμα μια φορά όταν συνδύασε το φλοράλ  Erdem φόρεμά της με ένα ζευγάρι μπεζ εσπαντρίγιες από την Castaner.

Getty Images

Ποτέ δεν θα σκεφτόμασταν να φορέσουμε εσπαντρίγιες σε έναν γάμο αλλά η Λαίδη Amelia Windsor πέτυχε επίσης τη σωστή ισορροπία με το εμπριμέ Gul Hurgel ροζ φόρεμά της και ένα λευκό headpiece.

Splash News

Γνωστή για το cool-preppy στυλ της, η Pippa Middleton φοράει εσπαντρίγιες σχεδόν με τα πάντα: από τζιν με πουκάμισα μέχρι βαμβακερά φορέματα, μονόχρωμα ή με prints.

Splash News

Για την επίσκεψή της στα Φίτζι τον Οκτώβριο του 2018, η Μeghan Markle συνδύασε ένα μεταξωτό φόρεμα με βολάν με ένα ζευγάρι Castaner εσπαντρίγιες κάνοντας μία από τις αγαπημένες μας εμφανίσεις.

Πηγή: marieclaire.gr

Load More Related Articles
Load More In Χόμπι - Επιχειρείν - Ελεύθερος Χρόνος
Comments are closed.

Check Also

Πύλη: «Έφυγε» από τη ζωή η Βιργινία Τσιγκαρίδα

ΚΗΔΕΙΑ Την αγαπημένη μας μητέρα, γιαγιά και θεία ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΤΣΙΓΚΑΡΙΔΑ ΕΤΩΝ 91 Θανούσα κηδεύ…