dentrospito (8)

Το όμορφο, ζεστό και προπαντός φυσικό περιβάλλον της ταβέρνας «Δεντρόσπιτο» στους Γόμφους, επέλεξαν χθες οι «Αυτοδιοικητικές» κυρίες του Κ. Μαράβα, για τις οποίες δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, να περάσουν μια υπέροχη βραδιά, την πρώτη ουσιαστικά του Ιούνη που θύμισε κάτι από Καλοκαίρι για φέτος, συνοδεία εκλεκτού φαγητού και επιλεκτικής οινοποσίας.

Στην αμιγώς, αρχικά θηλυκή παρέα, προστέθηκε αργότερα & ο πρόεδρος της ΤΚ Γόμφων, κ. Κ. Ποντίκας, καθώς κατά κάποια έννοια νοείτο & οικοδεσπότης, καθ’ότι Γομφαίος, ο οποίος στην αρχή βέβαια αισθάνθηκε ως άλλος Κωστέτσος, μιας & η συζήτηση της γοητευτικής θηλυκής ομήγυρις, περιστρέφετο γύρω από τις τελευταίες τάσεις  της φετινής καλοκαιρινής μόδας, για την οποία, όπως ήτο φυσικό ο πρόεδρος δεν είχε ακριβή άποψη, απέχοντας μάλιστα παρασάγκας.

Ωστόσο δεν άργησε το κλίμα να αντιστραφεί και να μεταλλαχθεί σε πολιτικό, εννοείται τοπικού ενδιαφέροντος, και θες… λίγο το φεγγάρι, λίγο το κρασάκι, λίγο η καλή διάθεση, που επικράτησε έως το τέλος της βραδιάς, η κουβέντα άρχισε να αποκτά μυστηριωδώς;;; γεύση από πολιτικές επιλογές, όχι τόσο του παρελθόντος, όσο του μέλλοντος και του τύπου… τι «μέλλει γενέσθαι» στην περίπτωση που…αυτό, εκείνο, το άλλο…ξέρετε τώρα εσείς από πολιτικά τερτίπια…με την ομήγυρη να συγκλίνει και τελικώς να συμφωνεί  με την άποψη «Εάν & εφόσον»!!!, που περισσότερο μοιάζει με δελφικό χρησμό για γερούς λύτες, παρά με πολιτική επιλογή των ιδίων, αλλά κι όσων αποφασίσουν να ηγηθούν παράταξης μελλοντικά στο τοπικό πολιτικό «γίγνεσθαι».

Μυστήρια πλάσματα οι γυναίκες εκ φύσεως, πολύ περισσότερο δε όταν ασχολούνται & με την πολιτική. Οι επιλογές τους δεν έχουν γωνίες, ξεγλιστρούν σαν το χέλι και ο «Φοίβος» είναι ο θεός που λατρεύουν & επικαλούνται στα δύσκολα…

Και ήταν ακριβώς τότε που ήρθε το παγωτό… «Δεντρόσπιτο», κάνοντας εντυπωσιακή είσοδο με την επιβλητική του εμφάνιση, για να κλείσει με την προκλητικά μοναδική πλούσια γεύση του, μία ομολογουμένως μαγική βραδιά!!!

dentrospito (2)

dentrospito (3)

dentrospito (7)

dentrospito (2)dentrospito (3)dentrospito (7)dentrospito (9)dentrospito (9)

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Την Δευτέρα του Πάσχα, η «Γιορτή Αγάπης», από τον Σύλλογο Γυναικών Αγ. Βησσαρίωνα

Ο Σύλλογος Γυναικών Αγίου Βησσαρίωνα ΄ΤΟ ΔΟΥΣΙΚΟ¨ σας προσκαλεί στη ¨ΓΙΟΡΤΗ ΑΓΑΠΗΣ ¨ τη Δε…