Δημ Σχ Γόμφων copy

Με απόφαση του ΠΥΣΠΕ Τρικάλων, το έως πρότινος 4/θέσιο Δημ. Σχολείο Γόμφων, προήχθη σε 5/θέσιο μιας & ο αριθμός των παιδιών που φοιτούν σ’ αυτό τελευταία αυξήθηκε & δικαιολογεί κάτι τέτοιο.

Έτσι & μετά την ενημέρωση του Προϊσταμένου της Α’/βμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κ. Μπουλούμπαση προς την Δ/ντρια του σχολείου κα Κάτια Νικολαϊδου, θα ξεκινήσουν οι σχετικές εργασίες, με την προσθήκη μιας επιπλέον αίθουσας διδασκαλίας, η οποία θα προκύψει από τον διαχωρισμό μιας ήδη υφιστάμενης, πολύ μεγαλύτερης.

Από την πλευρά της η Δ/ντρια του σχολείου κα Νικολαϊδου, ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο κ. Κων/ίνο Μαράβα για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημα της Δ/νσης για την έναρξη των εργασιών, καθώς & την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου.

Ακόμη η κα Νικολαϊδου, θα ήθελε να διαβεβαιώσει τους μαθητές του σχολείου, πως με τον πρώτο χτύπο του κουδουνιού, οι νέες αίθουσες θα είναι έτοιμες να τους υποδεχτούν & να τους αγκαλιάσουν στο ξεκίνημά τους για τη νέα σχολική χρονιά.

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Κώστας Αγοραστός στη Λάρισα:  Όλα από την αρχή, καλύτερα. Μαζί μπορούμε. Δώστε  δύναμη  στη δύναμή σας για να περάσουμε όλοι μαζί, δυνατά, μπροστά στην επόμενη μέρα για τους ανθρώπους της  Θεσσαλίας 

Η Λάρισα έστειλε το πιο ηχηρό μήνυμα ανανεώνοντας την εμπιστοσύνη και τη στήριξή της στον …