images

ΕΤΗΣΙΑ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΖΩΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΩΝ – ΧΟΙΡΩΝ  2018

 Από το Α.Κ Πύλης ανακοινώνεται η έναρξη της περιόδου απογραφών  του ζωικού κεφαλαίου αιγοπροβάτων και χοίρων

του έτους 2018…

 Για τα  αιγοπρόβατα

Η   περίοδος απογραφής είναι το χρονικό διάστημα από 1η Νοεμβρίου  έως και 15η Δεκεμβρίου 2018 και η κοινοποίησή της  στην αρμόδια αρχή εκτελείται εντός προθεσμίας 30 ημερών από την απογραφή,  με καταληκτική ημερομηνία την 15η Δεκεμβρίου 2018.

Για τους Χοίρους:

Η   περίοδος απογραφής είναι ναι το χρονικό διάστημα από 1η Δεκεμβρίου  έως και 31 Δεκεμβρίου 2018 και η κοινοποίησή της  στην αρμόδια αρχή εκτελείται εντός προθεσμίας 30 ημερών από την απογραφή  .

 Η εν λόγω υποχρέωση αφορά όλους τους αιγοπροβατοτρόφους και τους χοιροτρόφους που δεν έχουν υποβάλει αίτηση διακοπής λειτουργίας της εκμετάλλευσής τους, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που συγκυριακά ή μη  δεν κατέχουν ζωϊκό κεφάλαιο  κατά την περίοδο απογραφής, ωστόσο δεν έχουν  διακόψει με αίτησή τους τη λειτουργία της εκμετάλλευσής τους.

Η κοινοποίηση της απογραφής  μπορεί να γίνει

  • Με την προσέλευση του κάθε κατόχου στην  οικεία  κτηνιατρική αρχή
  • Με τη χρήση της αντίστοιχης ψηφιακής υπηρεσίας μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης του Υπ.Α.Α.Τ (www. Minagric.gr), επιλέγοτας τις «Ψηφιακές Υπηρεσίες»  στη συνέχεια  από το μενού την σχετική ψηφιακή υπηρεσία και ακολουθώντας κατά βήμα τις λεπτομερείς οδηγίες που διατίθενται αναρτημένες εκεί.

 Κατά την υποβολή των απογραφικών στοιχείων μέσω της ψηφιακής υπηρεσίας, εκδίδεται σχετική βεβαίωση, την οποία  ο χρήστης εκτυπώνει και επισυνάπτει στο μητρώο της εκμετάλλευσής του.

Σε κάθε περίπτωση, ανεξάρτητα από τον τρόπο κοινοποίησης  το μητρώο θα πρέπει να ενημερωθεί αναλόγως  με τα απογραφικά στοιχεία

 

Load More Related Articles
Load More In Αγροτικά νέα
Comments are closed.

Check Also

Σάκης Ποντίκας: Τα ιδανικά του Κ. Μαράβα, με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο, γιατί κι εγώ πάντα ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, είμαι .

Καθώς το ημερολόγιο πλησιαζει την 08/10/2023, ημέρα Περιφερειακών/Δημοτικων/Τοπικών εκλογώ…