trikala-city-traial

Ο Ορειβατικός Περιηγητικός Όμιλος Πύλης (Ο.Π.Ο.Π.) προκηρύσσει τον 1ο Αγώνα τρεξίματος με την ονομασία «TRIKALA CITY TRAIL».

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων.
ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ : ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ

Η διοργάνωση περιλαμβάνει μία διαδρομή μήκους περίπου 5 χιλιομέτρων & θα διεξαχθεί το Σάββατο 10/12/2016. Ο αγώνας θα έχει εκκίνηση και τερματισμό την Κεντρική Πλατεία Τρικάλων. Ώρα εκκίνησης του αγώνα είναι η 16:30μ.μ.
Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα έχουν όσοι αθλητές έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας. Μπορούν να συμμετέχουν και οι αθλητές κάτω των 18 ετών με υπεύθυνη δήλωση συγκατάθεσης γονέα ή κηδεμόνα και μέχρι του κατώτατου ορίου που ορίζεται στο 12ο έτος της ηλικίας.

Η διαδρομή του αγώνα ακολουθεί κυρίως το οδικό δίκτυο της πόλης ενώ σε κάποια σημεία εισέρχεται σε πεζοδρόμους. Την παραμονή της διοργάνωσης θα τοποθετηθεί και πρόσκαιρη σηματοδότηση για την καλύτερη και σαφέστερη διαδρομή του αγώνα.
Οι αθλητές που θα συμμετέχουν στον αγώνα θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τον αγώνα τους εντός του χρονικού ορίου των 90 λεπτών, δηλαδή έως τις 18:00 μ.μ. Οι αθλητές πέραν των χρονικών ορίων θα υποστηρίζονται από τη διοργάνωση, αλλά είναι πιθανό να μην εμφανίζονται στα επίσημα αποτελέσματα.
Κάθε αθλητής είναι υποχρεωμένος να φέρει τον αριθμό επάνω του και σε εμφανές σημείο, προκειμένου να είναι εύκολη η καταγραφή του κατά το πέρασμά του από τα σημεία ελέγχου, ενώ οι διοργανωτές αναλαμβάνουν  την τροφοδοσία των αθλητών σε 1 σημείο της διαδρομής. Υποχρεωτικός εξοπλισμός για τους αθλητές που θα πάρουν μέρος στον αγώνα, δεν προβλέπεται

Οι διοργανωτές, διατηρούν το δικαίωμα της αλλαγής της διαδρομής, την αναβολή για μικρό χρονικό διάστημα της εκκίνησης ή και την οριστική αναβολή του αγώνα, εφόσον συντρέχουν λόγοι που θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών (επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα).
Τα επίσημα και οριστικά αποτελέσματα των αγώνων εκδίδονται λίγες ημέρες μετά τον αγώνα και εφόσον ολοκληρωθεί ο απαραίτητος έλεγχος.
Σε όλους τους αθλητές που θα τερματίσουν θα δοθεί το μετάλλιο της διοργάνωσης. Στους τρεις νικητές της γενικής κατάταξης ανδρών και γυναικών θα γίνουν ξεχωριστές απονομές. Επιπλέον θα βραβευτούν οι 3 πρώτες ομάδες με βαθμολογία που θα προκύπτει από την κατάταξη των πρώτων 6 αθλητών της κάθε ομάδας, καθώς επίσης ο γηραιότερος αθλητής που θα τερματίσει στον αγώνα και ο αθλητής με την πιο εκκεντρική εμφάνιση κατά την κρίση των διοργανωτών.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας... ΕΔΩ

afissa-trikala-city

 

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Κ. Μαράβας: Όλοι ενωμένοι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με μοναδικό γνώμονα το καλό του τόπου & την ευημερία των δημοτών μας

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους δημότες του Δήμου Πύλης που με την ψήφο τους,  έδειξαν …