DAKE EkpKwn N Trikalwn

Συναδέλφισσες, -οι,

Στις εκλογές του Συλλόγου μας για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής για τη διετία 2019 – 2021 που διεξήχθησαν την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019, οι εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο Νομό Τρικάλων έκαναν για μία ακόμη φορά τη δική τους ξεκάθαρη επιλογή, δίνοντας στη ΔΑΚΕ/Π.Ε. Τρικάλων μία μεγάλη νίκη με ποσοστό 40,29% και 4 μέλη στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Με το Δημόσιο Σχολείο να βάλλεται από παντού, οι συνάδελφοι του Νομού μας έστειλαν το δικό τους μήνυμα και κατέστησαν σαφές με τη μαζική συμμετοχή τους στις διαδικασίες, πως ο αγώνας τώρα αρχίζει. Τα λόγια είναι λίγα για να περιγράψουν την ευγνωμοσύνη όλων όσων συμμετείχαμε στο ψηφοδέλτιο της ΔΑΚΕ για το νικηφόρο αυτό αποτέλεσμα.

Όλα αυτά τα χρόνια μας δίνετε την δύναμη να συνεχίσουμε όλοι μαζί, με υπευθυνότητα και συνέπεια έναν δύσκολο αγώνα, ενάντια σε πρωτόγνωρες πολιτικές που βιώνει το Δημόσιο Σχολείο. Οι ευθύνες όλων μας – ιδιαίτερα σήμερα που η επίθεση ενάντια στο εισόδημά μας, εναντίον της κοινωνικής μας ασφάλισης και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, εναντίον της ποιότητας ζωής μας, εναντίον του συνταξιοδοτικού μας δικαιώματος και μέλλοντος, εναντίον της σχολικής μας καθημερινότητας και του λειτουργήματός μας, εναντίον της ίδιας μας της αξιοπρέπειας συνεχίζεται – είναι πολύ μεγάλες αλλά και η διάθεση όλων για σκληρή δουλειά ώστε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των συναδέλφων ακόμα μεγαλύτερη.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συναδέλφους μας για τη συμμετοχή τους στη Γενική Συνέλευση και στην εκλογική διαδικασία, ευχαριστούμε τόσο αυτούς που μας τίμησαν με την ψήφο τους και μας εμπιστεύτηκαν για μία ακόμη φορά και τους υποσχόμαστε να φανούμε άξιοι της εμπιστοσύνης τους, όσο κι αυτούς που έκαναν μια άλλη επιλογή και θα προσπαθήσουμε με τις πράξεις μας να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη τους.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι με συνδικαλιστικό ήθος, συνέπεια και απόλυτο σεβασμό στον εκπαιδευτικό που μοχθεί να επιτελέσει το έργο του, με σκληρή δουλειά και καθαρά λόγια, με δυναμισμό και υπευθυνότητα συνεχίζουμε μαζί για εκπαιδευτικούς αξιοπρεπείς, ενεργούς και πάνω απ’ όλα ενωμένους, διεκδικώντας ένα καλύτερο δημόσιο σχολείο και ένα ποιοτικότερο εκπαιδευτικό σύστημα.

 

Οι υποψήφιοι με τη Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. Τρικάλων

Αθανασούλα Δήμητρα καθηγήτρια Αγγλικών

Αλεξοπούλου Βασιλική – Δασκάλα

Αναγνωστοπούλου – Γεωργία Νηπιαγωγός

Αρσένης Αθανάσιος – Δάσκαλος

Γαλάνη Παρασκευή – Νηπιαγωγός

Ζαχείλα Χριστίνα – καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής

Κάκιας Αθανάσιος – Δάσκαλος

Καλαμποκίνης Ζήσης – καθηγητής Φυσικής Αγωγής

Καραγεώργου Γεωργία – αναπληρώτρια Δασκάλα Ειδικής Αγωγής

Καρακώστας Στέφανος – Δάσκαλος

Κουκουμτζή Σταυρούλα – Νηπιαγωγός

Κουτή Σμαρούλα – Δασκάλα

Λεβέντης Χρήστος-  καθηγητής Φυσικής Αγωγής

Μπάλλα Αικατερίνη – Νηπιαγωγός

Μπουραζάνα Ηλιάνα – Νηπιαγωγός

Μπουρνάκα Παναγιώτα – Νηπιαγωγός

Μπούτας Κων/νος – καθηγητής Φυσικής Αγωγής

Μπριάζας Αντώνιος – Δάσκαλος

Ντούρλιας Απόστολος – καθηγητής Πληροφορικής

Ξάνθη Θεοφάνη – Δασκάλα

Παλλαντζάς Κων/νος – Δάσκαλος

Παπαχρήστος Χαράλαμπος – Δάσκαλος

ΠαπαχρήστουΒένια- Δασκάλα

Πέτρου Κων/νος – Δάσκαλος

Πολύμερος Κωνσταντίνος – Δάσκαλος

Σδράκα Αγγελική – αναπληρώτρια καθηγήτρια Γαλλικών

Σκούτα Νικολέτα – Δασκάλα Ειδικής Αγωγής

Ταμπακά Όλγα – Δασκάλα

Τρικάλης Χρήστος – Δάσκαλος

Τσατσάγια Φανή – Δασκάλα

Φίκα Αντωνία – Δασκάλα

Υπηρετήσαμε, υπηρετούμε και θα υπηρετούμε πάντα το «μαζί» και το «εμείς»

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ – ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Load More Related Articles
Load More In Εκπαίδευση
Comments are closed.

Check Also

Δημ. Μπογδάνος στην Πύλη: Σύγχρονη μάστιγα, τα αυτοάνοσα νοσήματα. Με τεράστιο ενδιαφέρον η ενημερωτική Ημερίδα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης(βίντεο)

Με τεράστιο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 11:00 η ενημερωτική Ημερίδα, μ…