Dimitra
Νέες ποδοσφαιρικές «στέγες» θα έχουν σύντομα οι Βασιλάκος Αθανάσιος (2002) και Βαλλινδράς Στέλλιος (2005) αφού αμφότεροι ξεκινούν καινούριες ποδοσφαιρικές καριέρες .
Πιο αναλυτικά ο Βασιλάκος Αθανάσιος μετακινήθηκε στην Κ17 της «γειτονικής» ΑΕΛ ενώ ο Βαλληνδράς Στέλιος πήρε την απόφαση να κάνει το ταξίδι στην Τρίπολη , απόφαση καθόλου εύκολη καθώς σχεδόν όλες οι μεγάλες ΠΑΕ κονταροχτυπήθηκαν για την υπογραφή του πολλά υποσχόμενου νεαρού ΄΄γίγαντα΄΄ (1.88 μόλις 13 ετών) .
Στην απόφαση αυτή συνέβαλε και η μετακίνηση του μέχρι πρότινος προπονητή τερματοφυλάκων στη Δήμητρα Απόλλων και απόφοιτο του ΣΕΦΑΑ Θεσσαλίας, Λαρετζάκη Γιώργου στην ομάδα του Αστέρα Τρίπολης.
Με λίγη τύχη λοιπόν υγεία και φυσικά πολύ δουλειά ΑΕΛ και Αστέρας Τρίπολης δε θα χρειάζεται να ανησυχούν για το ποιος θα φυλάει τα γκολπόστ τους για πολλά χρόνια .
Εμείς να ευχηθούμε καλή τύχη και υγεία πάνω απ’ όλα και είμαστε σίγουροι ότι το ταλέντο και των δύο παιδιών θα λάμψει και σύντομα θα έχουμε τη χαρά να τους απολαμβάνουμε στα μεγάλα ΄΄σαλόνια΄΄ του ελληνικού ποδοσφαίρου και αργότερα γιατί όχι και του ευρωπαικού .
Dimitra
Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Επίσκεψη διακεκριμένων καθηγητών Βυζαντινής Μουσικής στα Τρίκαλα

Στα Τρίκαλα βρέθηκαν το τριήμερο 20-22/10/2023 δύο καταξιωμένοι καθηγητές στο χώρο της Βυζ…