xaris

Στο μουσικό στέκι “Ανδρομέδα” στα Τρίκαλα(Στρατηγού Σαράφη 12) θα εμφανιστεί ο συνδημότης μας, χομπίστας καλλιτέχνης,  Χάρης Καραμπέρης, απόψε Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018 στις 10:30μμ.

Χάρης Καραμπέρης – «Ο άλλος μου εαυτός»

Έτσι τιτλοφορείται μια σειρά εμφανίσεων του Χάρη Καραμπέρη και των αξιόλογων μουσικών που θα τον συνοδεύουν στο μουσικό του ταξίδι σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, από την Θεσσαλονίκη ως την Αθήνα και σε διάφορες άλλες πόλεις.

Θα ακουστούν τραγούδια από την έντεχνη και ροκ ελληνική σκηνή, με ηλεκτρικό ηχο, που έχουν συνθέσει ή ερμηνεύσει σημαντικές μορφές, όπως ο βασιλης Παπακωνσταντίνου, ο Νίκος Ξυλούρης, ο Παύλος Σιδηρόπουλος, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, ο Δημήτρης Ζερβουδακη ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, αλλά και από την νέα γενιά δημιουργών, όπως ο Βαλάντης Σωτηρίου, ο Βασίλης Αναγνώστου και ο Αλέξανδρος Μπελλές. Δίπλα σε αυτές τις σπουδαίες μουσικές, ο Χάρης Καραμπέρης θα ερμηνεύσει και τραγούδια που του έχουν εμπιστευθεί διάφοροι δημιουργοί, όπως τα «όταν οι ποιητές σιωπούν», «άτακτη αγία» και φυσικά «ο άλλος μου εαυτός».

Συνοδοιπόροι του σε αυτήν την μουσική διαδρομή είναι οι μουσικοί; Δημήτρης Λαστάρας-ηλεκτρικό κόντρα μπάσο, Βασίλης Σαμαράς-ηλεκτρική κιθάρα, Στέλιος Βαλδούμας-πλήκτρα και Στέργιος Χάτος-ντραμς.

Ο Χάρης Καραμπέρης δεν δηλώνει επαγγελματίας τραγουδιστής, αν και έχει τραγουδήσει από τον Οκτώβρη του 2010, όταν πρωτοεμφανίστηκε στην μουσική σκηνή του art café Suita, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα και Λάρισα σε διάφορες μουσικές σκηνές και φεστιβάλ, ενώ παράλληλα σπουδάζει βυζαντινή μουσική.

Είναι μέλος του μουσικού σχήματος «Χοές Νηφάλιες» και θεωρεί μια από τις κορυφαίες του στιγμές την συμμετοχή του ως τραγουδιστής με το τραγούδι των Βαλάντη Σωτηρίου/Νικόλα Δότσιου «το αλμυρό βοτάνι» στους τρίτους αγώνες δημιουργίας ελληνικού τραγουδιού, στην στέγη γραμμάτων και τεχνών του ιδρύματος Ωνάση, τον Δεκέμβριο του 2013.

Τραγούδια που του έχουν εμπιστευτεί διάφοροι δημιουργοί, αλλά και διάφορες εμφανίσεις του, υπάρχουν στο Youtube.

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

ΔΑ Δ. Μετεώρων: Ο κ. Παπαχρήστος για ακόμη μια φορά εδοξάσθη κρυπτόμενος και εξευτελίσθη εμφανιζόμενος

Απάντηση της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Μετεώρων στην ανακοίνωση της Δημοτικής Ομάδας «Ανοι…