Μουζάκι αποκατάσταση δρόμων

Στην αποκατάσταση των δρόμων του Μουζακίου που έχουν υποστεί ζημιές, στην επικάλυψη των τομών των ασφαλτόδρομων,  καθώς και στον καθαρισμό  των ρεμάτων που έχουν φορτωθεί από φερτά υλικά προχωρά ο Δήμος Μουζακίου και ήδη τα συνεργεία δουλεύουν εντατικά προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Γκινής σε συνεργασία με τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων έχουν προχωρήσει στην καταγραφή των προβληματικών σημείων και ήδη ξεκίνησε η επούλωση των λακκουβών και των φθορών του οδοστρώματος, όπως επίσης και των ρεμάτων που έχουν φορτωθεί με φερτά υλικά.

«Από προχθές έχουμε ξεκινήσει την επιχείρηση της αποκατάστασης των φθορών που έχουν υποστεί οι δρόμοι του Δήμου μας και σε συνεργασία με τους προέδρους των χωριών έχουμε επισημάνει τα σημεία που απαιτείται παρέμβαση, έχουμε συγκροτήσει δύον συνεργεία και εργαζόμαστε εντατικά ώστε το συντομότερο δυνατό να επουλώσουμε όλες τις λακκούβες. Παράλληλα καθαρίζουμε και τα ρέματα που έχουν φορτωθεί με φερτά υλικά των πρόσφατων βροχοπτώσεων προκειμένου να μη δημιουργηθούν περαιτέρω προβλήματα» δήλωσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος του Δήμου Μουζακίου κ. Γκινής

Ο Δήμαρχος κ. Κωτσός επισκέφθηκε επί τόπου τις εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Γκινή και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ταχύτητα με την οποία προχωρούν τόσο τα μηχανήματα του Δήμου στην αποκατάσταση των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί στους δρόμους από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, όπως επίσης και την επιμέλεια που επιδεικνύει ο εργολάβος που ανέλαβε το κλείσιμο των ανοιχτών τομών των δρόμων του Μουζακίου.

Load More Related Articles
Load More In Θετταλών Τόπος
Comments are closed.

Check Also

Δήλωση του νεοεκλεγέντα Δημάρχου Πύλης Κώστα Μαράβα, για τη μεγάλη του εκλογική νίκη

  Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους δημότες του Δήμου Πύλης, που τ…