AOT

Ακολουθεί αυτούσιο το κείμενο με την Ανακοίνωση του Α.Ο.Τ….

«Ενημερώνουμε τα μέλη μας, καθώς και το φίλαθλο κοινό της πόλης των Τρικάλων, ότι το Πολυμελές Πρωτοδικείο Τρικάλων, με την υπ’αριθμ. 4/2018 απόφασή του, απέρριψε, ως ουσιαστικά αβάσιμη, την ασκηθείσα σε βάρος του σωματείου μας, καθώς και της Π.Α.Ε. Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ, αγωγή του κ. Χαρίτωνος Κουτσούρη, δια της οποίας αξίωνε την επιδίκαση ποσού 327.000 €, υποστηρίζοντας ότι το χρηματικό αυτό ποσό διέθεσε στο σωματείο μας, ως δάνειο, κατά το χρονικό διάστημα της αγωνιστικής περιόδου 2014 -2015.

Με την ως άνω απόφαση κρίθηκε, σε πρώτο βαθμό, ότι τα όποια χρηματικά ποσά διέθεσε ο κ. Κουτσούρης στο σωματείο κατά τον ως άνω χρόνο, και τα οποία, σύμφωνα με την ως άνω απόφαση, είναι πολύ μικρότερα από αυτά, που ο ίδιος ισχυρίστηκε με την αγωγή του, δεν δόθηκαν με την μορφή δανείου αλλά στα πλαίσια συμφωνίας χρηματοδότησης των 2/3 των εξόδων του σωματείου, με αντάλλαγμα την παροχή σε αυτόν, σε περίπτωση ανόδου της ομάδας στην Β Εθνική κατηγορία, της δυνατότητας σύστασης ΠΑΕ και κάλυψης του μετοχικού κεφαλαίου, με δικαίωμα προτίμησης, συμφωνία που τηρήθηκε στο ακέραιο από το σωματείο, με σχετική απόφαση της Γ.Σ. των μελών του, πλην όμως δεν ευοδώθηκε, λόγω της, δηλωθείσας και δημοσίως, οικονομικής αδυναμίας του κ. Κουτσούρη.  

Το Δ.Σ. του σωματείου για τις ψευδείς και συκοφαντικές αναφορές του κ. Κουτσούρη σε βάρος του σωματείου και των μελών της διοίκησης, εν γνώσει μάλιστα της αναληθείας τους, έχει υποβάλει στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων έγκληση για την τέλεση των αδικημάτων της συκοφαντικής δυσφήμισης και της απόπειρας απάτης επί δικαστηρίω, η οποία βρίσκεται στο στάδιο της προδικασίας.

Ευχαριστούμε τους δικηγόρους, Γεώργιο Παναγιώτου και Δημήτριο Κοντογιάννη, που εκπροσώπησαν το σωματείο και την ΠΑΕ αντίστοιχα, κατά την εκδίκαση της εν λόγω υπόθεσης, και συνέβαλαν σημαντικά στην ανάδειξη της αλήθειας». 

Τρίκαλα 14 Φεβρουαρίου 2018

Για τον Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ

ΤΟ Δ.Σ.

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Άτρωτος ο Μαράβας, μέσα από μια μεγαλειώδη νίκη! Δεν βρέθηκε ακόμη η «Αχίλλειος πτέρνα» του (βίντεο/φωτό)

«Άτρωτος» τελικά αποδείχτηκε για άλλη φορά και στην 3η κατά σειρά εκλογική μάχη, για την κ…