fasianos (1)

Σε απελευθέρωση φασιανών πέρασε αυτές τις μέρες ο Κυνηγετικός Σύλλογος Πύλης, σε μια προσπάθεια εμπλουτισμού της θηρευτικής του περιφέρειας, ώστε με την έναρξη της νέας κυνηγετικής περιόδου, ο αριθμός του εν λόγω θηράματος να είναι ικανοποιητικός.

Περιοχές στις οποίες έγινε απελευθέρωση φασιανού από τον Κ.Σ. Πύλης προς το παρόν, είναι οι Γόμφοι, η Φήκη, η Πηγή, το Ελευθεροχώρι, το Παλαιομονάστηρο & ο Άγιος Βησσαρίωνας, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να απελευθερωθεί επιπλέον αριθμός πουλιών & σε άλλες Τοπικές Ενότητες, που ανήκουν στα κυνηγετικά όρια του Συλλόγου.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Δημ. Λαμπρογεώργος ευχαριστεί θερμά τον Κ.Σ. Μουζακίου για την προσφορά των 200 πουλιών, ενώ εφιστά την προσοχή των κυνηγών, αρχικά στην προφύλαξη του θηράματος κατά τις πρώτες μέρες προσαρμογής του στη φύση & υπενθυμίζει πως η θήρευσή του θα επιτραπεί από τις 15 του Σεπτέμβρη & μετά, κατά τις επιτρεπόμενες ημέρες, ήτοι: Τετάρτη, Σάββατο & Κυριακή, ενώ ο αριθμός των πουλιών που θηρεύονται σε κάθε κυνηγετική έξοδο & αναλογούντος σε κάθε κυνηγό, δεν θα πρέπει να ξεπερνάει το ένα πουλί.

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Θανάσης Λιούτας: Εντάσσονται στην πρώτη αρωγή και οι πλημμυροπαθείς κατ’ επάγγελμα αγρότες

Και οι κατ’ επάγγελμα αγρότες, των οποίων το πάγιο κεφάλαιο και ο εξοπλισμός, έπαθαν ζημιά…