Pigi (Arxiki)

Άλλη μια μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα της Πηγής, καθώς σήμερα πέτυχε μια μεγάλη νίκη μέσα στην έδρα της επί του Ασπροβάλτου, απασφαλίζοντας για 2η φορά, φτάνοντας & πάλι στο ευρύ 7-0. Ένα σκορ που στα «καναρίνια» φαίνεται πλέον να γίνεται συνήθεια & ένα απ΄τα αγαπημένα τους & μια νίκη που της έδωσε το δικαίωμα να είναι ο μόνος πρώτος ένοικος στον βαθμολογικό πίνακα της Β’ Ερασιτεχνικής του β’ ομίλου της ΕΠΣΤ.

Μία Πηγή που σήμερα ήταν πάρα πολύ καλή σε όλες της γραμμές, με πολλά τρεξίματα & αλληλοβοήθειες, με μια άμυνα σκούπα, αφού Λεό Λάζος & Τσαντήλας δεν άφηναν να περάσει ούτε κουνούπι, πολύ καλή διαχείριση στο κέντρο με ιθύνων νου το δίδυμο Τσίγκα – Κ. Λάζο, που σήμερα είχαν μάτια & πίσω από την πλάτη τους, ενώ επιθετικά έχοντας σε καλή μέρα τα «καθαρόαιμά» της τον έμπειρο Ξαγαρά & τους νεαρούς Κουρκούνη & Κοθρά, έβαζε δύσκολα στην αντίπαλη άμυνα & τον έμπειρο κήπερ Ζωγράφο, που μάζεψε σήμερα επτά φορές την μπάλα από τα δίχτυα του, ενώ σωτήριες ήταν κάποιες άλλες από τις επεμβάσεις του.

Οι φιλοξενούμενοι όσο κι αν το προσπάθησαν δεν μπόρεσαν να κοντράρουν τους αντιπάλους τους, καθώς τους έτυχαν στην καλύτερή τους μέρα, αντιθέτως οι ίδιοι δεν ήταν το ίδιο τυχεροί και μακράν του καλού τους εαυτού, υπέκυψαν στην ανωτερότητα των κίτρινων.

Οι Πηγιώτες έδειξαν από νωρίς τις προθέσεις τους ανοίγοντας πολύ γρήγορα το σκορ, μόλις στο 10′ με κοντινό πλασιέ του Σάκη Ξαγαρά, ύστερα από συρτή σέντρα πάρε-βάλε του νεαρού Κουρκούνη. Στη συνέχεια ανεβάζοντας στροφές & παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, έκλεισε το ημίχρονο πετυχαίνοντας άλλα τρία γκολ, σφραγίζοντας ουσιαστικά & τη νίκη.

Στο 33′ με χτύπημα πέναλτι ο Σ. Ξαγαράς έγραψε το 2-0, το οποίο κέρδισε & ο ίδιος σε ανατροπή του από τον Δημητρούλη, που αντίκρισε & την κόκκινη(2η κίτρινη) του ρεφ Δουλόπουλου.

Στο 37′ ο Σ. Ξαγαράς με κοντινό πλασιέ το 3-0, ύστερα από ωραία συρτή σέντρα του Κοθρά και στο 40′ το 4-0 & πάλι από τον συνήθη ύποπτο Σ. Ξαγαρά, σε παρόμοια με την προηγούμενη φάση.

Στο 2ο ημίχρονο οι της Πηγής πέτυχαν άλλα τρία τέρματα…στο 48′ με τον Πατσιά με κοντινό σουτ, στο 55′ με χτύπημα πέναλτι του Τσαντήλα, που κέρδισε ένα λεπτό νωρίτερα ο Σ. Ξαγαράς σε ανατροπή του από τον Κωσταρέλλο & στο 74′ με χτύπημα πέναλτι ο Σ. Ξαγαράς, που πέτυχε το 7ο τέρμα για την ομάδα του & 5ο προσωπικό του τέρμα σήμερα.

Προπονητές

Πηγή: Κορομπλής

Ασπρόβαλτος: Δημητρούλης

Διαιτητής: Δουλόπουλος

Βοηθοί: Καπερώνης/Μουστάκας

Ακολουθεί πίνακας με όλα τα σημερινά αποτελέσματα της Β’ ερασιτεχνικής & στον β’ όμιλο αυτής, καθώς & η έως τώρα βαθμολογία, όπως αυτά ανακοινώθηκαν από την ΕΠΣΤ…

apotelesmata

vathmologia

*Στο βίντεο που ακολουθεί με τις κίτρινες φανέλες η Πηγή, τις μαύρες ο Ασπρόβαλτος…

 

Pigi (1)

Pigi (2)

Pigi (4)

Pigi (5)

Pigi (6)

Pigi (7)

Pigi (8)

Pigi (9)

Pigi (10)

Pigi (11)

Pigi (12)

Pigi (13)

Pigi (14)

Pigi (15)

Pigi (17)

Pigi (18)

Pigi (19)

Pigi (20)

Pigi (21)

Pigi (23)

Pigi (24)

Pigi (26)

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Λιλή: «Έφυγε» από τη ζωή ο Αθανάσιος Γαλάνης

ΚΗΔΕΙΑ Τον αγαπημένο μας σύζυγο, πατέρα και θείο ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΓΑΛΑΝΗ ΣΥΝΤ/ΧΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΕΤΩΝ 9…