osmes

Πολλές φορές τυχαίνει τα σπίτια μας να γεμίζουν από δυσάρεστες οσμές, οι οποίες δε λένε να «φύγουν» όσο και αν καθαρίζουμε τους χώρους του σπιτιού που συσσωρεύονται. Είτε προέρχονται από τον καπνό του τσιγάρου, είτε από το σιφόνι ή  για οποιονδήποτε άλλο λόγο, λύσεις υπάρχουν και μάλιστα με υλικά που ήδη έχουμε στο σπίτι και αυτές θα δούμε στη συνέχεια.

Πως να απαλλαχθώ από τις δυσάρεστες οσμές

Αναρωτιέστε πως γίνετε να απαλλαχθείτε από τις μυρωδιές στις σωληνώσεις του σπιτιού που προέρχονται από το μπάνιο ή την κουζίνα;
Τότε ακολουθήστε τις συμβουλές μας και πιάστε αμέσως «δουλειά».

Πιείτε το καθημερινό ελληνικό καφέ και κρατήστε τα κατακάθια διότι με αυτά θα «αρωματίσουμε» τις σωληνώσεις. Στη συνέχεια ρίξετε δύο κουταλιές της σούπας στο νεροχύτη, ανοίξετε τη βρύση και αφήστε να τρέξει άφθονο νερό, μέχρι ο καφές να εξαφανιστεί τελείως. Το «αρωματικό» των σωληνώσεων είναι έτοιμο, αφήστε τον καφέ να κάνει τη δουλειά του και εσείς απολαύστε τις ευχάριστες μυρωδιές από το νεροχύτη σας.

 

Εξαφανίστε τις δυσάρεστες οσμές του τσιγάρου

Σας αρέσει το κάπνισμα και θέλετε να το απολαμβάνετε κάθε στιγμή όπου και να βρίσκεστε χωρίς να σας νοιάζει αν είναι εσωτερικός χώρος (όπου θα πρέπει αναγκαστικά να βγαίνετε για να μην μένει η μυρωδιά του τσιγάρου), που είναι ενοχλητική για τα παιδιά αλλά και τους φίλους που σας επισκέπτονται κάθε τόσο. Επειδή είναι λογικό να μη θέλετε όλοι να φεύγουν τρέχοντας κάθε φορά που σας επισκέπτονται λόγω της μυρωδιάς που μένει από τον καπνό του τσιγάρου που έχει ποτίσει τους τοίχους, το κολπάκι που θα δούμε στη συνέχεια μπορεί να βοηθήσει να ελαττώσετε, μέχρι και να εξαφανίσετε τις δυσάρεστες οσμές του τσιγάρου.

Η λύση για να γλυτώσετε από τις οσμές του καπνού είναι τα αναμμένα κεριά, η ζεστή φλόγα ενός κεριού εκτός από την υπέροχη ατμόσφαιρα που δημιουργεί, έχει την ιδιότητα να απορροφά τον καπνό από το τσιγάρο και να εξαφανίζει τα κατάλοιπα από τις δυσάρεστες μυρωδιές.

Δοκιμάστε το και ξένοιαστε μια για πάντα από την «τσιγαρίλα» που συσσωρεύεται μέσα στο σπίτι και κάνει την ατμόσφαιρα αποπνικτική. Από δω και πέρα απολαύστε καθαρή και ευχάριστη ατμόσφαιρα για εσάς και τα παιδιά σας, κάνοντας μία τόσο απλή κίνηση.

votanonkipos.gr

Load More Related Articles
Load More In Χόμπι - Επιχειρείν - Ελεύθερος Χρόνος
Comments are closed.

Check Also

Την Πέμπτη 2/11, η υποδοχή του ιερού λειψάνου του Αγ. Γεωργίου, στην Πιαλεία