Dimarxeio-Fiki-730x410

-Συνάντηση στο Δημαρχείο της Φήκης χθες Κυριακή  για το μέλλον της ποδοσφαιρικής ομάδας της Φήκης που από την νέα σεζόν θα παίζει στην Γ Εθνική, οι «αντίπαλοι» στα πολιτικά έδρανα του Δ. Πύλης…από την δημοτική Αρχή οι Κ. Δούλαλας και  Μ. Παπαγεωργίου και από την αντιπολίτευση οι Γ. Κουτσονάσιος και Θ. Ζάχος.

Θεωρώντας λοιπόν ότι στη νέα κατηγορία χρειάζονται αρκετά χρήματα κ κάποια ποσά πρέπει να βρεθούν, άμεσα ο Γιάννης Κουτσονάσιος και Θέμης Ζαχος προέβησαν στην πρόταση, επειδή φέτος λόγω του κορονοϊού δεν θα γίνουν εκδηλώσεις που φέρουν έσοδα στις ομάδες κ στους συλλόγους, να δοθούν από τον Δήμο Πύλης κάποια ποσά πρώτον στην Φήκη που από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική, αλλά κ στις υπόλοιπες ομάδες του Δήμου που παίζουν στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο προκειμένου να μπορούν να μπουν στους αγωνιστικούς χώρους χωρίς προβλήματα οικονομικής φύσεως, καθώς το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αποτελεί το πολιτιστικό λίκνο και ζωογόνο ανάσα του αθλητισμού σε τοπικό επίπεδο.

Πρόταση την οποία βρήκε θετική ο Αντιδήμαρχος Κώστας ΔΟΥΛΑΛΑΣ ο οποίος θα την μεταφέρει στον Δήμαρχο και πιθανόν στο επόμενο Δημοτικό συμβούλιο να έρθει ως τακτικό θέμα συζήτησης, ώστε να παρθεί απόφαση.

-Οι παράγοντες της Φηκης θέλουν να παίξουν στην Γ’ Εθνική, αλλά βλέπουν κ τα προβλήματα που υπάρχουν

-Το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις.

Μία σύμπλευση λοιπόν μεταξύ αντιπάλων «επ’ αγαθώ της κοινωνίας, βεβαίως – βεβαίως!!!», όπως θα έλεγε και ο αείμνηστος Χρ. Τσαγανέας.

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Μία αξιόλογη και αξιέπαινη δωρεά της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας, στο ΚΥ Πύλης(βίντεο/φωτό)

Σε μία αξιόλογη, αξιέπαινη και ταυτόχρονα συγκινητική δωρεά, πέρασε σήμερα η Δ/νση της Συν…