podilatikos trik (7)

Πολύ καλές οι επιδόσεις για το 2017,  από τους μικρούς ποδηλάτες του Π.Σ.Τρικάλων!  Αν και καινούριοι στο άθλημα, διαθέτουν αθλητικά προσόντα και δεξιότητες, που δεν περνάνε απαρατήρητα.  Στα τμήματα υποδομής της ομάδας, μεγαλώνουν κάποιοι  αυριανοί πρωταθλητές ποδηλασίας.  Αυτό φαίνεται και από την στατιστική της ΕΟΠ. Ο  Π.Σ.Τρικάλων συνεχίζει την σταθερή  ανοδική του πορεία.

Η  Ε.Ο. Ποδηλασίας ανακοίνωσε την τελική βαθμολογία αθλητών και ομάδων για το 2017 και ο Π.Σ.Τρικάλων βρίσκεται στην 23η θέση με 1603 βαθμούς,  ανάμεσα σε 103 ποδηλατικά σωματεία απ’ολη την Ελλάδα. Αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο στις επιδώσεις των αθλητών αλλά και στις διοργανώσεις αγώνων της ομάδας.

Βασικός στόχος της ομάδας  είναι, η ανάπτυξη της ποδηλασίας στον νομό Τρικάλων με την διοργάνωση εκδηλώσεων και αγώνων. Αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια είναι η Περιφέρεια,  ο Δήμος Τρικκαίων, ο Δήμος Πύλης και το τμήμα τροχαίας Τρικάλων.

Σημαντική βοήθεια για την ομάδα παρέχουν και οι χορηγοί μας. Διάφορες επιχειρήσεις, που αγαπούν τον αθλητισμό και ιδιαίτερα την ποδηλασία. Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και αξίζει η αναφορά τους:  ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ (ποδηλατικό κατάστημα Λάρισας),  STAVRAKIS (ελαστικά),  ΜΠΟΤΗΣ (πρατήρια υγρών καυσίμων),  ΚΑΛΛΙΑΓΡΑΣ (κρέατα), PROMIST (ασφάλειες), Δ.ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ (πρακτορείο ΟΠΑΠ),  VO2MAX (καταφύγιο Κόζιακα), ΒΙΟΛΑΝΤΑ (μπισκότα),  Μιχαλίτση Μαρία (μονωτικά – οικοδομικά – υλικά),  3G (ψηφιακές εκτυπώσεις),  ΕΦΗ ΠΑΛΑΤΟΥ (φυσιοθεραπεία – βελονισμός).

Για το 2018 ο Π.Σ.Τρικάλων έχει προγραμματίσει  6 ποδηλατικούς αγώνες, από τους οποίους οι μισοί θα γίνουν στα Τρίκαλα και οι υπόλοιποι στον ορεινό όγκο του νομού. Περισσότερες πληροφορίες για τους αγώνες θα δοθούν σε επόμενο δελτίο τύπου.

Αγωνιστικά η 23η θέση της ομάδας έχει μεγαλύτερη αξία επειδή στην ομάδα δεν υπάρχουν οι βασικές κατηγορίες αθλητών  (ανδρών, γυναικών, εφήβων, νεανίδων, παίδων, κορασίδων). Το 99% των αθλητών μας είναι στις μικρές κατηγορίες Μίνι και Παμπαίδων.

Από την ακαδημία μας τις καλύτερες επιδόσεις  πανελλαδικά, ανά κατηγορία στην γενική βαθμολογία είχαν:

Μίνι μικρά κορίτσια: Εύα Ντάκου 2η στο ΜΤΒ και 6η στο δρόμο. Η Εύα είχε και την καλύτερη επίδοση απ’ όλα τα παιδιά της ομάδας μας.

Μίνι μικρά αγόρια: Ντίνος Ζιντζόβας 8ος στον δρόμο και 28ος στο ΜΤΒ.

Μίνι μεγάλα αγόρια: Μπαλός Κων/νος  6ος στον δρόμο και 22ος στο ΜΤΒ

Παμπαίδων: Κουτσιβέτας Κώστας 5ος στον δρόμο και 22ος στο ΜΤΒ

Επίσης αξιόλογες θέσεις στην γενική βαθμολογία είχαν όλα τα παιδιά της ομάδας, αλλά και ξεχωριστά ανά αγώνα. Είδαμε πολλούς από τους μικρούς ποδηλάτες μας να κατακτούν θέσεις στο βάθρο των νικητών.

Εκτός από την αγωνιστική ομάδα ο Π.Σ.Τρικάλων δραστηριοποιείται καθημερινά με τα τμήματα υποδομής –  ποδηλατική ακαδημία, όπου οι αρχάριοι μικροί ποδηλάτες μαθαίνουν οδηγική συμπεριφορά, κανόνες ασφάλειας και τεχνικές οδήγησης μέσω της άθλησης. Στην ποδηλατική ακαδημία της ομάδας μας, οι εγγραφές συνεχίζονται όλο τον χρόνο. Λειτουργούν τέσσερα  τμήματα, που χωρίζονται ανάλογα την ηλικία και την ποδηλατική εμπειρία τους.

Με το ποδήλατο αθλείσαι, μαθαίνεις οδήγηση, ζεις στην φύση, χαίρεσαι την ζωή!!!

Επικοινωνία για εγγραφές και συμμετοχή στην ακαδημία ποδηλασίας:

Τηλέφωνα: Ζιντζόβας Ηλίας (6986010785) – Ταμανάκιας Μιχάλης (6989154306) – Σούλιου Ματίνα (6987166927). Υπεύθυνοι προπονητικού και αγωνιστικού σχεδιασμού.

podilatikos trik (2) podilatikos trik (3) podilatikos trik (4) podilatikos trik (5) podilatikos trik (6) podilatikos trik (8) podilatikos trik (9) podilatikos trik (10) podilatikos trik (11) podilatikos trik (12) podilatikos trik (13)

Facebook: https://www.facebook.com/Podilatikos.Trikalon.cycling.club/

Email: [email protected]

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Σάκης Ποντίκας: Τα ιδανικά του Κ. Μαράβα, με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο, γιατί κι εγώ πάντα ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, είμαι .

Καθώς το ημερολόγιο πλησιαζει την 08/10/2023, ημέρα Περιφερειακών/Δημοτικων/Τοπικών εκλογώ…