tromodematoapostoleas
  • Χαιρετίζει την επίθεση που πραγματοποιήθηκε σε οχήματα της Ελληνικής Αστυνομίας
  • Κρίθηκε προφυλακιστέος και για δεύτερη φορά

«Αγωνιστικούς χαιρετισμούς» απευθύνει ο 29χρονος, που συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία για την αποστολή τρομοδεμάτων, στους αντιεξουσιαστές που επιτέθηκαν στα οχήματα της ΕΛ.ΑΣ. κατά τη διάρκεια της μεταγωγής του στα δικαστήρια.

Με κείμενο του που δημοσιεύεται σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ο 29χρονος γράφει:

«Με το πάθος για ελευθερία να κατακλύζει την ύπαρξή μου, απευθύνω εγκάρδιο αγωνιστικό χαιρετισμό στους συντρόφους που επιτέθηκαν στα συνοδευτικά οχήματα (τζιπάκι ΕΚΑΜ, περιπολικό ΑΜΕΣΗΣ ΔΡΑΣΗΣ) της μεταγωγής μου στα δικαστήρια το πρωί της Παρασκευής 3/11/2017. Η κίνηση σας, σύντροφοι, είναι για μένα έμπνευση και δύναμη, αυτές τις δύσκολες ώρες, για να αντιμετωπίσω αυτά που έπονται. Να είστε καλά! Καλή αντάμωση και να θυμάστε πως…..η αναρχία θα ζήσει.
ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑ».

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ελευθερίας» στις φυλακές Λάρισας πρόκειται να μεταφερθεί σήμερα ο 29χρονος.

Προφυλακιστέος για δεύτερη φορά

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή προφυλακιστέος για δεύτερη φορά κρίθηκε ο 29χρονος μετά την απολογία του ενώπιον της ανακρίτριας στην Ευελπίδων.

Ο νεαρός απολογήθηκε για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και για τις κατηγορίες που αφορούν τα όπλα, τις πλαστές ταυτότητες και τα υπόλοιπα ευρήματα της αντιτρομοκρατικής.

Ο δικηγόρος του Φραγκίσκος Ραγκούσης ανέφερε ότι η απόφαση για τη δεύτερη προσωρινή κράτηση αφορά ουσιαστικά την ίδια υπόθεση και ως εκ τούτου ετοιμάζεται να καταθέσει προσφυγή.

Για τον εντολέα του είπε ότι αρνείται όλες τις κατηγορίες και ότι προσπάθησε να μεταφέρει τα όπλα γιατί ήθελε να αποδεσμευτεί.

Ακόμη, αρνείται ότι έχει κατασκευάσει ότι έχει στείλει τα τρομοδέματα.

altsantiri.gr

Load More Related Articles
Load More In Ελλάδα
Comments are closed.

Check Also

Διανομή τροφίμων από τον Δήμο Τρικκαίων

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕ…