KINAL Trik
Το Κίνημα Αλλαγής τιμά το ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ  με υπευθυνότητα και σεβασμό στην νέα δοκιμασία του ελληνικού λαού
Το «Πολυτεχνείο» είναι εμβληματική επέτειος της Ελληνικής Δημοκρατίας και οι εκδηλώσεις μνήμης οφείλουν να αφουγκράζονται τις αγωνίες του λαού, στο όνομα του οποίου έγινε η εξέγερση.
47 χρόνια μετά, η πατρίδα μας, όπως και όλη η ανθρωπότητα, βρίσκεται ξανά απέναντι σε μια διαφορετική αλλά εξίσου μεγάλη πρόκληση.
Μια πρόκληση για την εκ νέου προστασία των εργασιακών δικαιωμάτων και των ατομικών ελευθεριών, που μέσα στη δίνη της πανδημίας δοκιμάζονται πάλι.
Η σημερινή κυβέρνηση δυστυχώς δεν έχασε την ευκαιρία να αγκαλιάσει τη συντηρητική πλευρά του ακροατηρίου της, προχωρώντας σε αδικαιολόγητες αποφάσεις για απαγόρευση των συναθροίσεων άνω των τεσσάρων ατόμων. Δυστυχώς επέλεξε να στήσει σκηνικό έντασης και σύγκρουσης ακόμα και για το αυτονόητο. Μεθοδεύει την μετωπική αντιπαράθεση προκειμένου μέσω της πόλωσης να αποπροσανατολίσει από τα πραγματικά προβλήματα και με δήθεν επίδειξη ισχύος να αποκομίσει μικροκομματικά οφέλη.
Προχώρησε σε μια  απόφαση απαράδεκτη και προκλητική που από τη μια είχε στόχο να κλείσει το μάτι στην ακροδεξιά της πτέρυγα και από την άλλη να προκαλέσει μια τεχνητή πόλωση με τα κόμματα της αντιπολίτευσης, προκειμένου να κρύψει πίσω από αυτήν τις δικές της  ευθύνες  για την ανεξέλεγκτη εξάπλωση του ιού.
Δυστυχώς όμως στην μεθόδευση της κυβέρνησης για την τεχνητή πόλωση και τον διχασμό, παγιδεύονται και άλλες πολιτικές δυνάμεις.
Το Κίνημα Αλλαγής καταδικάζει απερίφραστα τις αυταρχικές και άνευ προηγουμένου αποφάσεις των τελευταίων ημερών και τονίζει ότι δεν θα συμμετέχει στους επικοινωνιακούς σχεδιασμούς του Μαξίμου.
 Αντίθετα, θα συνεχίσει να κάνει αυτό που έκανε μέχρι και σήμερα :
Να ασκεί σκληρή κριτική στις κυβερνητικές παλινωδίες
Να καταθέτει ουσιαστικές προτάσεις για την αντιμετώπιση της πρωτόγνωρης κρίσης.
Να στηρίζει τις όποιες σωστές επιλογές, όταν αυτές συνάδουν με τις οδηγίες της επιστημονικής Κοινότητας.
Δεν συναινούμε σε κείμενα που ενώ δεν έχουν κανένα πρακτικό αντίκρισμα ουσιαστικά υιοθετούν την επιλογή κομμάτων για την πραγματοποίηση πορείας εν μέσω της πανδημίας σε αντίθεση με την δική μας θέση.
Το Κίνημα Αλλαγής δεν παίζει αυτές τις κρίσιμες ώρες με τη φωτιά, δεν συμμετέχει σε μετωπικές κινήσεις, δεν συναινεί στην πόλωση.
Η χώρα δεν αντέχει άλλη διχόνοια την ώρα που αντιμετωπίζει όχι μόνο τους μεγάλους κινδύνους για την υγεία των πολιτών αλλά κινδυνεύει με νέα αδιέξοδα στην οικονομία που διευρύνουν τις ανισότητες και απειλούν την κοινωνική συνοχή.
Η εξέγερση του Πολυτεχνείου ήταν και παραμένει φάρος έμπνευσης για τη διαρκή προάσπιση των ελευθεριών και της Δημοκρατίας μέσα από την Ενότητα του ελληνικού λαού.
«Η Δημοκρατία, η Ελευθερία, η Κοινωνική Δικαιοσύνη, είναι θέμα μόνιμου αγώνα «
Κίνημα Αλλαγής  Νομού Τρικάλων
Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Σε μεγάλη νίκη οδεύει ο Κώστας Μαράβας!!!

,Σε μεγάλη νίκη φαίνεται να οδεύει ο νυν Δήμαρχος κ. Κώστας Μαράβας, ύστερα κι από τα πρώτ…