astin

Ανακοίνωση σχετικά με διενέργεια ελέγχων από τις Υπηρεσίες της ΓΕΠΑΔ Θεσσαλίας στο πλαίσιο εφαρμογής του μέτρου του προσωρινού περιορισμού της κυκλοφορίας των πολιτών προς αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού

Στο πλαίσιο εφαρμογής του μέτρου του προσωρινού περιορισμού της κυκλοφορίας των πολιτών προς αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID -19, από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας διενεργούνται συνεχείς έλεγχοι, τόσο με εποχούμενες όσο και με πεζές περιπολίες, στις περιοχές αρμοδιότητας τους και κυρίως σε κεντρικά σημεία και οδούς των πόλεων, καθώς και σε εισόδους και εξόδους αυτών, σε εθνικούς άξονες και σταθμούς διοδίων.

Η κυκλοφορία των πολιτών επιτρέπεται μόνο για συγκεκριμένους λόγους και θα πρέπει να φέρουν υποχρεωτικά μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή το διαβατήριό τους, καθώς επίσης και τα απαιτούμενα έγγραφα. Κατά τον έλεγχο των παραπάνω εγγράφων σε οδηγούς οχημάτων, παρακαλούνται οι πολίτες να τα τοποθετούν σε εμφανές σημείο στο παρμπρίζ του οχήματος.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι έλεγχοι σε επιχειρήσεις για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Σε κάθε περίπτωση, οι Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, έχουν ως στόχο τη διαχείριση και εφαρμογή των μέτρων που αποφασίζει η πολιτεία, την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας, καθώς και την προστασία και διαφύλαξη της περιουσίας των πολιτών.

Load More Related Articles
Load More In Αστυνομικό Δελτίο
Comments are closed.

Check Also

Χρήστος Μιχαλάκης: Η επόμενη μέρα μας βρίσκει όλους ενωμένους για τη Θεσσαλία!

Θα ήθελα να συγχαρώ τον νεοεκλεγέντα Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα για τη νίκη τ…