proodos Pilaleia ok

Αξιοποιώντας τη δυνατότητα που μας παρέχει ο νόμος «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ» για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και ορμώμενοι από την αγάπη για τη γενέτειρά μας την ΠΙΑΛΕΙΑ, αλλά και από την αγωνία μας για το μέλλον του χωριού μας, με αίσθημα ευθύνης πήραμε την πρωτοβουλία να διεκδικήσουμε στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου την ψήφο των συγχωριανών μας για ένα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΙΑΛΕΙΑΣ.

Με το νέο νόμο οι αρμοδιότητες του Κοινοτικού Συμβουλίου αυξάνονται σε σχέση με τις αρμοδιότητες των παλαιοτέρων Τοπικών Συμβουλίων και αυτό δίνει τη δυνατότητα στις κοινότητες να δυναμώσουν ξανά, να ακουστεί η φωνή τους, να διεκδικήσουν δυναμικά και να πετύχουν αυτά που δικαιούνται. Απευθυνόμαστε στους συγχωριανούς μας που νοιάζονται και θέλουν, όσο και εμείς, το καλό της Πιαλείας να συστρατευθούν μαζί μας στην κοινή προσπάθεια. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!

Το όνομα του συνδυασμού μας είναι «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΡΟΟΔΟΥ» και δεσμευόμαστε πως θα εργαστούμε ακούραστα για να δώσουμε στο χωριό και τους συγχωριανούς μας μια καλύτερη προοπτική για το μέλλον.

Οι  υποψήφιοι είναι: Γιαννής Αντώνιος του Γεωργίου (Κτηνοτροφικές επιχειρήσεις) Κανδύλης Κων/νος του Δημητρίου (Αστυνομικός ε.α.) Κόντου Αιμιλία του Ευαγγέλου (Νοσηλεύτρια) Μπορνόβα Αννούλα του Μενελάου (Νοσηλεύτρια) Μπρέντα Ελένη του Δημητρίου (Συνταξιούχος – Καλλιτέχνιδα), Ντάκου Αθηνά και Παπαδημητρίου Νικόλαος.

Με εκτίμηση Οι υποψήφιοι Κοινοτικοί Σύμβουλοι του Συνδυασμού «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΡΟΟΔΟΥ».

Load More Related Articles
Load More In Βήμα των πολιτών
Comments are closed.

Check Also

Πύλη: «Έφυγε» από τη ζωή η Βιργινία Τσιγκαρίδα

ΚΗΔΕΙΑ Την αγαπημένη μας μητέρα, γιαγιά και θεία ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΤΣΙΓΚΑΡΙΔΑ ΕΤΩΝ 91 Θανούσα κηδεύ…